Fortnite

Luffy mellett egy rakás hős érkezhet még idén a Fortnite-ba

2024.02.12. – Nagyon örülök annak, hogy mára Magyarországon is nagyon ismert lett a japán anime műfaja, köszönhetően talán annak, hogy egyre több streaming szolgáltatásban érhetők el a sorozatok. Ebben talán a Netflix az egyik legnagyobb úttörő, ami a fejébe vette, hogy egy rakás animéből készít élőszereplős változatot, ami sok esetben meghozza a kedvet az eredeti műhöz is. Ha másra nem, mindez arra jó, hogy népszerűsítse a műfajt azok körében, akik eddig tartottak tőle. Biztos vagyok benne, hogy az Epic Games is látja az animékben rejlő lehetőséget, így nem véletlen, hogy ilyen sok anime crossover volt már a játékban. Megjelent már Naruto, a Dragon Ball, a Jujutsu Kaisen vagy a My Hero Academia. Persze még mindig vannak olyan animék, amiket nagyon vár a Fortnite közösség, és ha lehet hinni a pletykáknak, akkor egy rakás anime-kollab van készülőben.

Még a One Piece is csatlakozik?

Simán lehet. Az XboxEra Podcast egyik legutóbbi epizódjában több, a közeljövőben a Fortnite-ba érkező crossover is szerepelt, bár egyelőre csupán pletykaként. Ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem biztos semmi, viszont talán reménykedhetünk. A népszerű animék között szerepelt a One Piece is, ami talán az egyik legjobban várt crossover, főleg miután az élőszereplős sorozat is nagy siker lett. Ha minden jól megy, akkor Monkey D. Luffy és Roronoa Zoro skint is kaphatunk, bár ezen a ponton még csak találgatások vannak. A bennfentes Shpeshal_Nick egyelőre azt sem tudja, hogy mikor érkezhetnek a kollabok, valószínűleg még minden csak korai tervezet. A pletykák szerint egyébként nem csak animés crossoverek és skinek jöhetnek, hanem a következők is:

  • One Piece
  • Final Fantasy 7 Rebirth
  • Doc Oc (Spider-Man)
  • He-Man
  • Skeletor
  • Peacemaker
  • Robin
  • Magneto
  • Cyclops
  • Colossus
  • Fantasztikus négyes

Bár a fenti skinek is érdekesek lehetnek, a podcast fénypontja mégis a One Piece kollabb érkezése volt, ezt várja mindenki a legjobban. Amint látható, a Marvel jelentős szerepet játszik majd a Fortnite crossovereiben. A Final Fantasy 7 Rebirth volt a másik nagy cím, amiről azt pletykálták, hogy jön a BR játékba.

Mindezek a pletykák talán nem meglepők annak tükrében, hogy a Disney és az Epic Games nemrég partnerségre lépett: a Disney 1,5 milliárd dollárért részesedést szerez az Epic Games-ben. Ez nekünk azért jó, mert a Fortnite világa egy rakás ismert skinnek bővülhet. Az fontos…

Ezt láttad?

DV

Korábbi cikkek

Ez a fegyver lehet a Warzone Season 3 legnagyobb nyertese

2024.04.01. – Már csak néhány nap választ el minket a Warzone és Modern Warfare III…

8 óra telt el azóta...

Kiderült, hogy mikor kerül ki a 28 éves Wordpad a Windowsokból

2024.04.01. – Nem titok, hogy a Microsoft folyamatosan igyekszik formálni a Windows 11, de még…

8 óra telt el azóta...

Remekeltek a magyarok a Counter-Strike 2 első Major versenyén

2024.04.01. – Március 31-én véget ért a Counter-Strike 2 első Major eseménye. Körök kimenetelét is befolyásoló bugokban,…

8 óra telt el azóta...

Tényleg hatalmas ugrással érkezhet az AMD Ryzen következő generációja

2024.04.01. – Az AMD jelenleg még két foglalatot is életben tart. Bár már 2022 őszén…

9 óra telt el azóta...

Imádni fogod Rebirth újítását, ha utálod az unalmas Warzone meccseket

2024.04.01. – A Warzone játékosok már hatalmas lázban égnek, hiszen április harmadikán startol az új…

9 óra telt el azóta...

Már „miniagyakból” álló bioszámítógépekkel kísérleteznek a tudósok

2023.12.14. – A tudósok azt mondják, hogy még mindig gyerekcipőben jár az agykutatás. Temérdek feltérképezetlen…

10 óra telt el azóta...