A holdújév alkalmából elindult az Xbox akció, aminek keretében egy rakás PC és Xbox játékot húzhatsz jelentős kedvezményekkel.

2024.01.31. – Bár nálunk igazából annyira nem szokás megünnepelni a Holdújévet, de szerencsére ez egy remek alkalom arra, hogy egy-egy játékot olcsóbban szerezzünk be. A kínai újév vagy holdújév a világ népességének egynegyede számára az év legnagyobb ünnepe, és nem csak Kínában, de Kelet-Ázsia más országaiban is ünneplik. Szerencsére az Xbox háza táján is, így jó kis akciókból szemezgethetünk.

A holdújév alkalmából az Xbox több mint 700 játékot árazott le, sőt egyidejűleg Ubisoft Publisher Sale-t is indított az Xbox Store-ban. A Lunar New Year Sale alatt több tucat AAA-s címét adnak olcsón, sőt a legjobb 2023 játékok közül is lehet válogatni.

Az Xbox Lunar New Year Sale 2024

Az Xbox Lunar New Year Sale 2024 során tehát több mint 700 játék lett olcsóbb, beleértve AAA-s címeket és indie fejlesztéseket, PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re. Az árengedmény mértéke 10-95% között mozog, szóval egész jó ajánlatokat is ki lehet fogni. Közben egy Ubisoft vásár is zajlik, aminek keretein belül több mint 180 játékra, köztük Assassin’s Creed címekre csaphatunk le olcsóbban. A holdújévi akcióban nem csak teljes játékok, de DLC-k is elérhetők.

Néhány alánlat, amit érdemes megfontolni

Mint látható, az olyan címek, mint az Alan Wake 2 és a Hogwart’s Legacy 20%-os, illetve 40%-os kedvezménnyel kaphatók. A Cyberpunk 2077 50%-os kedvezményt kapott, a 2023-as DLC, a Phantom Liberty 15%-os kedvezménnyel húzható be. A Ubisoft címei akár 85%-os kedvezménnyel kaphatók, köztük az Assassin’s Creed és a Far Cry nagyjai. A Capcom címei is akciósak, például a Devil May Cry sorozat és a Capcom Arcade Stadium Bundle. A népszerű indie címek között olyanok is elérhetők kedvezményekkel, mint az Abzu, a Grounded és az It Takes Two. Fontos, hogy az akciók nem egyszerre érnek véget, egy-egy játéknak hamarabb lejárnak, mint más címek esetében. Szóval azért nem árt sietni.

Az Xbox Lunar New Year Sale 2024 hivatalosan két hét múlva ér véget, így körülbelül február közepéig van idő kihasználni az akciót. 2024-ben a Holdújév február 10-én lesz. Beköszönt a Fa Sárkány éve.

Ez is érdekes:

Ilyen borzalmas kínhalált halna az ember az űrben szkafander nelkül

×