Kiderülhetett, mikor érkezik az Ubisoft klasszikusának felújított változata, amit már ígérnek egy ideje. De ez még mind semmi!

Gábor János

2024.01.31. – A Ubisoft így is elég menő évnek néz elébe (persze, csak ha jól sikerülnek a játékai): hamarosan kiadják a Star Wars Outlawst és szintén idén érkezik tőlük az Assassin’s Creed Codename Red. Oké, de mi lesz ezután? A 2025-26-os tervek körül még sok a kérdőjel, viszont az Insider Gaming most közzétett egy új jelentést, amiből fény derül pár izgalmas fejleményre.

Az oldal bennfentes szerzője, Tom Henderson azt állítja, hogy a Star Wars Outlaws az év első felében, míg az Assassin’s Creed Codename Red a második félévben jön, aztán a 2025-26-os időszakban más nagy Ubisoft-címeknek örülhetünk. Ezek közül a legfontosabb alighanem a Splinter Cell remake lesz. Ezzel a pletykával túl nagy kockázatot mondjuk nem vállalt, mert a játék fejlesztését hivatalosan megerősítették, 2021 decemberében. Érdekesebb feltételezés viszont egy másik AAA játék megjelenése a következő kétéves intervallumra.

Forrás: Ubisoft

Végre folytathatják a Ghost Recont

Henderson úgy véli, belátható időn belül, vagyis a fentebb írt 2025-26-ban kijön a következő Tom Clancy’s Ghost Recon cím is. Az Ubisoft zászlóshajójának számító franchise 2001-ben indult, és az utolsó játéka a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint volt, 2019-ben. Ezt követően csak egy megbukott MMO PvP projekt, a Ghost Recon Frontline vált ismertté, mint hamvába holt terv, hiszen ismeretlen okból a törölték, egy zárt bétatesztelés után. Sokan úgy vélik, hogy túlságosan hasonlított a CoD: Warzone-hoz, ami miatt rengeteg előzetes kritika érte, és az Ubisoft úgy döntött, nem megy házhoz a maflásért, inkább ki sem adja a Frontline-t. A következő Ghost Reconról először kb. két évvel ezelőtt indultak pletykák. Állítólag egy fiktív, Naiman néven emlegetett háború idején játszódik, és

jelenleg Project Over kódnéven áll fejlesztés alatt.

A mostani riport megemlít néhány további, ugyancsak 2025-26-ra tervezett nagy kiadványt, köztük az Assassin’s Creed Codename Hexe-t, a többjátékos módra koncentráló Assassin’s Creed Invictus-t és két új Far Cry játékot, amelyek közül az egyik fősodorbeli lövölde, míg a másik egy spinoff lesz. Még egyszer hangsúlyozzuk: mindez egyelőre bennfentes értesüléseken alapuló pletyka, semmi több, hiszen az Ubisoft egyelőre nem igazolta vissza, hogy a fentebb írt játékok tényleg megjelenésre kész állapotba kerülnek a következő 2-3 év során.

Ez mindenesetre megerősíti, hogy az Ubisoft tényleg nagy terveket szövöget:

Neked is megérheti: óriási változás jön az Ubisoft előfizetésében

×