A fejlesztők már korábban elhintették, hogy a Warzone felhozatala régi ismerősökkel bővül majd. Kiderült, hogy melyik érkezik először.

2024.01.30. – A Warzone és Modern Warfare III integráció rögtön egy új Battle Royale pályát hozott magával 2023 decemberében. Urzikstanon kívül Ashika Island és Vondel térképétől sem kellett búcsúznia a játékosoknak. Egyedül az első 48 órában élvezett némi előnyt a friss helyszín. A fejlesztők azonban nagyon jól tudták, hogy előbb-utóbb kénytelenek lesznek további lehetőségekkel bővíteni a repertoárt. Két út állt előttük: vagy teljesen új pályákat alkotnak vagy pedig korábbi, ikonikus mapokat hoznak vissza a játékba.

Azóta kiderült, hogy a második utat választották, már 2023 végén elhintették, hogy Fortune’s Keep és Rebirth Island is visszatér a Warzone-ba. Konkrét dátumokat, információkat akkor még nem kaptunk, egyedül azt lehetett biztosra venni, hogy Fortune’s Keep érkezhet meg először. Sokan úgy tippeltek, hogy a Season 2 lehet a legideálisabb időpont erre, ám január első felében semmilyen szivárgás nem érkezett azzal kapcsolatban, hogy valóban feltűnhet-e a régi ismerős helyszín a február 7-ét követő frissítés után. Január utolsó napjaiban azonban megtörte a csendet a Call of Duty marketing csapata.

Átalakult formában érkezhet meg Fortune’s Keep a Warzone kliensbe

Több neves tartalomgyártó is különleges, Warzone csomag érkezéséről számolt be az elmúlt napokban. Ha a csomag tartalma nem lenne elég, akkor érdemes csak megfigyelni a fenti beágyazott Tweetben az eredeti feltöltő mondatait. A „FORTUNATE” és „KEEP” szavakat kiemelte a többi közül, így anélkül is egyértelművé vált a helyzet, hogy ismerhettük volna az ajándék tartalmát.

A kibontás után aztán már tényleg nem maradt kérdés. Napokon belül, várhatóan február hetedik élesedik a Warzone Season 2. Ekkor debütál a jelek alapján kissé átalakított, földrengéssel vagy egyéb természeti katasztrófával sújtott Fortune’s Keep pálya, melyet remélhetőleg napokon belül közelebbről is megismerhetnek a játékosok.

Végre megmagyarázták: Így működik a Call of Duty matchmaking

×