A Witcherből láthatóan kigyógyult színész szabályosan ijesztő Guy Ritchie háborús filmjének titkos katonájaként. Ez a film nem finomkodik, az fix.

Gábor János

2024.01.30. – A fotók után végre kijött az első, hosszú előzetes is Guy Ritchie új mozijából, amiben Henry Cavill egy bajkeverőkből álló titkos katonai alakulat tébolyult vezetőjeként perverz örömmel henteli a nácikat. A megtörtént eseményeken alapuló sztori Winston Churchill második világháborús harci szervezetéről szól. A titkos osztag nem hagyományos és „nem úriemberhez méltó” harci technikái segítettek megváltoztatni a háború menetét a nácik ellen, egyben megteremtették a modern Black Ops hadviselés alapjait.

A Paul Tamasy, Eric Johnson, Arash Amel és Guy Ritchie által írt forgatókönyv Damien Lewis haditudósító és történész azonos, The Ministry Of Ungentlemanly Warfare című bestsellere alapján készült. Tamasy és Johnson kezdeményezte a projektet, még 2015-ben, amikor megvalósításért pályáztak Jerry Bruckheimer producernél (Karib-tenger kalózai) és a Paramountnál.

Mostanra készült el, sztárparádés szereposztással.

A filmben Henry Cavill mellett ott lesz Eiza González (Baby Driver), Alan Ritchson (Fast X, Reacher), Henry Golding (Crazy Rich Asians, The Gentlemen), Henrique Zaga (Beyond The Universe), Alex Pettyfer (Magic Mike, The Butler), Cary Elwes (Fűrész), Babs Olusanmokun (Dűne) és például Til Schweiger, aki már játszott egy ehhez hasonló groteszkben, Quentin Tarantino Becstelen Brigantyk című filmjében. Ami meg az előzetest illeti, nos, az több mint meggyőző:

A tébolyult világháborús kalandnak ígérkező The Ministry Of Ungentlemanly Warfare április 19-én érkezik a mozikba.

Henry Cavill felől nemrég ennél is jobb híreket halottunk:

Tényleg készül a Warhammer 40,000 sorozat, Henry Cavill a fedélzeten

×