A januári időszak brutálisan felforgatta a Warzone metáját. Most pár nap pihenés következik, ám egyre közelebb a Season 2 is.

2024.01.29. – 2023 decemberében új korszakba lépett át a Warzone. A Modern Warfare III integráció több újdonságot is magával hozott. A legfontosabb és leglátványosabb változtatás az új mozgási mechanika és Urzikstan pályája mellett egyértelműen a fegyverfelhozatal bővülése lehetett. A felhasználók úgy gondolták, hogy a fejlesztők az új, Modern Warfare III választások felé terelgetik majd a játékosokat. Nem is tévedtek nagyot. Egyrészt tulajdonságaikban is úgy alakították ki az új fegyvereket, hogy jobb opciók legyenek, mint a korábbi, MW II felhozatal. Másrészt pedig a napi, heti küldetések is előszeretettel preferálják a friss fegyvereket.

A Warzone fejlesztői január folyamán teljesen átalakították a játék metáját. Január 10. és 23. között öt olyan frissítés érkezett, mely valamilyen formában tartalmazott nerfeket, buffokat. Sokak szerint a Season 2 során várható Warzone Rankedet készítik elő a Raven Software munkatársai, melyben lehet némi igazság. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem várt hatásokat is magával hozott. Az elmúlt napokban egyre több, Modern Warfare II időkből származó, remek értékekkel rendelkező fegyverekre bukkantak a játék szakértői.

Ez a Modern Warfare II fegyver is ütős

WhosImmortal, a veterán Warzone elemző a leggyorsabban ölő fegyvereket kereste a játék aktuális metájában. A TTK a Time-To-Kill rövidítése, mely azt árulja el, hogy mennyi időre van szükség egy ellenfél ledarálásához. Az FTAC Recon jelesre vizsgázott ebből az értékből, ráadásul 47 méterig hatékony ezekkel a számokkal, mely szintén kiemeli a mezőnyből. Egyetlen hátulütője, hogy a használatához némi gyakorlatra van szükség, ám néhány meccs alatt hozzá lehet szokni a fegyverhez. Érdemes tehát ismét újra próbálkozni a Modern Warfare II fegyverekkel az elmúlt napok gyengítései és erősítései után. Az FTAC Recon ajánlott kiegészítői pedig a következőek:

  • Muzzle: VT-7 Spiritfire Suppressor
  • Underbarrel: Bruen Heavy Support
  • Optic: CorioEagleseye 2.5x
  • Stock: PSO Heavy
  • Magazine: 15-round mag

Jó próbálgatást! A Season 2 azonban hamar megzavarhatja a jelenlegi állapotokat. Nagy eséllyel ezúttal sem maradunk gyengítések, erősítések nélkül:

Ezt tartogathatja a Warzone Season 2 – Hamarabb érkezik, mint gondolnád

×