A januári Season 1 Reloaded Warzone frissítés érkezett egy kicsit túl későn, de papíron a Season 2-re már nem kell sokat várnunk.

2024.01.30. – A Call of Duty fejlesztői, legyen szó a Warzone vagy épp Modern Warfare III módokról, mindig 8 hetes periódusokban gondolkoznak. Négy hét után érkezik a Reloaded csomag, majd még négy hétig marad aktív. Ezt általában sikerül is tartani, ha csak valamilyen váratlan tényező nem merül fel a mindennapok során. Volt már arra példa, hogy előre nem látható hibajelenségek miatt csúsztatni kellett egy-egy Seasont, de nem ez a jellemező. A mostani Warzone szezon azonban egy kicsit eltért a korábbiaktól, ám ezt sem ok nélkül tette.

Egyre közelebb a Warzone Season 2

A Warzone és Modern Warfare III első közös szezonja december 6-án startolt el. Joggal várhatta volna első körben a közösség, hogy valamikor január első napjaiban érkezik a Reloaded csomag. Az ünnepi időszak azonban kivétel ilyen szempontból, hiszen 1-2 hétig bizony a fejlesztők sem dolgoztak. Éppen ezért január 17-re időzítették a soron következő nagy csomagot, mely azóta már meg is érkezett. Sajnos rengeteg hibát magával is hozott az újdonságok mellett, a fejlesztők a Season 2 előkészületeit okolták ezért. Jogosan merülhet fel a kérdés: mikor is érkezik a Season 2 a szerverekre és milyen újdonságokkal pakolják meg a fejlesztők?

A Season 2 megjelenése

Bár a Reloaded frissítés után 4 hét szokott lenni a következő nagy frissítésig, ezúttal a fentebb felsorolt körülmények miatt bizony ez másképp alakult. A fájlokban található információknak és az in-game jelzéseknek köszönhetően szinte 100%-osan valószínűsíthető, hogy február 7-én, valamikor az esti órákban élesedhet majd az új csomag. Nagy eséllyel a konkrét frissítést megelőző napokban már a konzolos játékosok elő is tölthetik az értékes fájlokat. Ebbe egyedül a január végén történt tömeges elbocsátások szólhatnak bele, de papíron már hosszú hetek óta készen állnak az újítások, fejlesztések.

Mire számíthatunk Warzone-ban?

A Call of Duty Season 2-ben érkező kard modellje

A Call of Duty Season 2-ben érkező kard modellje

A fejlesztők egyelőre mélyen hallgatnak a pontos újdonságokról, de nem lenne meglepő, ha február első napjaiban már érkeznek egy előzetes tervezet. Addig azonban a játékfájlokban található információkra és morzsákra kell hagyatkoznunk, illetve az elmúlt évek tapasztalataira.:

  • Legalább négy-öt új fegyverre is számíthatunk – Ezek közé várható a Kard és az Íj is, pár klasszikus fegyverrel karöltve. A Season 3 még izgalmasabb lehet majd, hiszen akkor az Advanced Warfare felhozatalából emelnek át egy-két újdonságot a fejlesztők.
  • Az előzetes fejlesztői tervek alapján Fortune’s Keep érkezésére is lehet várni, ám legutóbb mégis Rebirth szigetét promótálták a fejlesztők.
  • Ahogy az lenni szokott, Battle Pass tartalmakban ezúttal sem lesz hiány, ahogy bizony a BlackCell csomag megszűnésétől sem kell tartani
  • Ezúttal is várható in-game esemény, mely a jelek alapján a The Walking Dead kollaborációval teljesedhet majd ki igazán
  • Ahogy az lenni szokott, a fejlesztők ezúttal sem hagynak majd minket nerfek és buffok nélkül
  • Új játékmódokban sem lesz majd hiány, nagy eséllyel az új pályával karöltve
  • A Season 2 második felében talál elindulhat a Warzone Ranked is

Remélhetőleg a fenti információmorzsák, pletykák és szivárgások megerősítésére már nem kell sokat várnunk, nagy eséllyel már napokon belül megteheti ezt az Activision és a Raven Software.

Hiányzik? – Ilyen volt, amikor még ért valamit a sniper a Warzone-ban

×