Olyan orbitális hibával jelent meg korai hozzáférésben a Suicide Squad: Kill the Justice League, hogy 1 óra után le kellett lőni a szervereit.

Gábor János

2024.01.29. – A fejlesztő Rocksteady kénytelen volt leállítani a Suicide Squad: Kill the Justice League szervereit, kevesebb mint egy órával a korai hozzáférésű kiadás után, mert a játékosok elképesztően kínos hibát tapasztaltak. Az elővételben megvásárolt és letöltött játék sztorija teljesített állapotban érkezett le a gépükre, magyarán:

az első bejelentkezéssel már azelőtt befejezték az egészet, hogy egyáltalán elkezdhették volna.

Az online kooperatív Suicide Squad hivatalosan február 2-án jelenik meg, de azok, akik megvásárolták a drágább Deluxe Editiont, 72 órával korábban hozzáfértek – ezúttal pechükre, mert egy azonnal befejezett állapotú játékot kaptak. Mintha egy doboz bonbonnak az lenne az extrája, hogy valaki már azelőtt kizabálta, hogy megvetted és hazavitted.

Forrás: Rocksteady Studios

Azonnal le kell lőni a Suicide Squad szervereit

Az első terület, ahol a játék hozzáférhetővé vált, szokás szerint Új-Zéland volt – írja a VGC, de sok nemzetközi játékos az Xbox-konzolokon népszerű régiótrükköt használva szintén korábban játszhatott VOLNA vele. A Rocksteady ugyanis alig egy órával a játék élesítése után offline állapotba helyezte a szervereket, és közölte a játékosokkal, hogy a leállás minimum több órán át fog tartani, amíg kivizsgálják a játék automatikus befejezésének hibáját.

„Tudomásunkra jutott, hogy számos játékos jelenleg olyan problémát tapasztal, hogy a játékba történő első bejelentkezéskor a teljes történet befejezett állapotban van. A probléma megoldása érdekében karbantartást fogunk végezni a játékszervereken. Ez idő alatt a játék nem lesz elérhető” – közölte a Rocksteady a játék X-oldalán, bocsánatot kérve a kellemetlenségért.

Ettől függetlenül erre és a többi februárban érkező játékra is érdemes nagyon odafigyelni:

10 februárban megjelenő játék, amit egyszerűen nem hagyhatsz ki

×