Nagyon-nagyon keveset kell aludni a PlayStation következő bemutatójáig, ami óriási durranásokat ígér a most kiszivárgott hírek szerint.

Gábor János

2024.01.29. – A kiszivárgott információk szerint tényleg óriási durranásnak számító új játékok bejelentésére kerül sor a PlayStation következő State of Play eseményén – ami ráadásul napokon belül érkezik. Ha a leak, ami az XboxEra.com társalapítójától, Nick Bakertől származik, igaznak bizonyul, akkor a PlayStation-rajongók baromi izgalmas új részletekre számíthatnak a 2024-ben és a közeljövőben megjelenő PS5-ös címekről, például a Rise of the Roninról, a Death Stranding 2-ről és a Final Fantasy 7 Rebirthről, vagy éppen a BioShock-zseni Ken Levine új játékáról, a Judasról.

Forrás: Sony Interactive Entertainment

 

A PlayStation már január 31-én megejtheti a következő State of Playt

Az előző bemutató tavaly szeptemberben volt, szóval a január 31-i prezentáció akár időszerű is lehet, hiszen a Sony évente 3-4 ilyet szervez, általában néhány hónapos különbséggel. A legutóbbi főleg a nem sokkal később megjelent Marvel’s Spider-Man 2-re fókuszált, de a következő új State of Play keretében már nem csak Sony érából, hanem külső stúdióktól érkező PlayStation 5 címek is bemutatkoznak. Baker posztja arra szintén utal, hogy a január 31-i State of Playen eddig be nem jelentett játékokat is kiemelnek, köztük egy új Sonic Generations remastert és egy új Metro játékot.

Összesítve, a bennfentes információk alapján ezekre a címekre lehet számítani:

  • Rise of the Ronin
  • Death Stranding 2
  • Final Fantasy 7 Rebirth
  • Sonic Generations remaster
  • Silent Hill 2
  • Új Metro játék
  • Judas
  • Until Dawn remaster (az Xbox Two podcast szerint)

A PlayStation hivatalosan még nem jelentette be a következő State of Playt és e cikk születésekor még a YouTube csatornáján sem indult el a visszaszámlálás. Ettől még nem kizárt, hogy január 31-én tényleg megejtik a bemutatót, amit már a kiszivárgott hírek miatt óriási érdeklődés övez. A gamerek a bejegyzés alatt (ha nem épp’ Baker kritizálásával vannak elfoglalva) azt találgatják, hogy milyen további bejelentések jöhetnek. Többen ki vannak rajta akadva, hogy bár erre az évre ígérték PS5-re, a leakben sajnos nem szerepel a Stellar Blade érkezése. Bíznak benne, hogy mégis lesz róla szó, ahogy nagyon várják a Death Stranding film további részleteit és azt is, hogy az Until Dawn remaster megjelenése potenciálisan egybeeshet az új filmadaptáció premierjével.

Az utóbbiról itt írtunk bővebben:

Ujjakat keresztbe: jön PlayStation 5-re és PC-re az Until Dawn

×