A Warzone decemberben bővült Urzikstan pályájával. A Modern Warfare III integrációnak köszönhetően pedig néhány régi ismerős is visszatért.

2024.01.28. – Január 10. és 23. között összesen öt Warzone frissítés keretein belül alakították a játék felhozatalát a fejlesztők. Szinte minden kategóriát érintettek a változások, beszéljünk AR, LMG, SMG vagy épp Sniper fegyverekről. Ennek ellenére azonban kifejezetten nehéz lehet átlátni a jelenlegi erőviszonyokat. Igen, most már in-game is leolvashatjuk a statisztikákat, ám rengeteg esetben ezek a számok nem igazán beszédesek. Ráadásul januárban több szinten is volt példa arra, hogy a fejlesztők olyan erősítéseket, gyengítéseket sem említettek meg sehol, melyek kritikusak lehetnek egy-egy fegyver szempontjából.

A Warzone jelenleg már a negyedik éráját tapossa. Az első kliensben még Verdansk volt a húzóhelyszín, aztán a Warzone: Pacific-ben már Caldera került középpontba. A Warzone 2 nevet viselő kliensben pedig Al-Mazrah volt a fő pálya. 2023 decemberében aztán megérkezett a Modern Warfare III integráció és Urzikstan. A kettes számozást is elhagyta már rég a kliens, ám egyértelműen egy új korszakot nyitott meg ez a lépés. Sokan azonban továbbra is az első időszakhoz térnének vissza. Szerencsére a fegyverek terén nincs akadálya egy kis múltidézésnek.

A Warzone egyik legjobb fegyvere lehet a régi kedvenc

A RAM-7 a Verdanskos időben már a játék repertoárjának részét képezte. A Modern Warfare III integráció után ismét a kezükbe vehetik a játékosok. Januárban már a népszerűségi listák élét ostromolta, ám az elmúlt idők gyengítései, erősítései után sokan meginogtak. Úgy tűnik azonban, hogy erre semmi szükség. IceManIsaac éppen a napokban tesztelte a nagyobb távolságokra is hatékony fegyvereket. Nos, a RAM-7 talán a legjobb választás lehet manapság, hiszen a leggyorsabban ölő fegyver, ha az AR és LMG kategóriát nézzük. Ez bizony elég ok lehet a használatára, így a kötelező kiegészítők sem maradhattak ki az ajánlásból:

  • Muzzle: Casus Brake
  • Barrel: Cronen Headwind
  • Underbarrel: Bruen Heavy Support Underbarrel
  • Magazine: 60 Round drum
  • Stock: HVS 3.4 Pad

A loadout kiindulási alapnak tökéletes lehet, ám érdemes lehet megpróbálkozni a JAK BFB Muzzle kiegészítővel is. Az utóbbi időben egyre több játékos tér át arra, köszönhetően a kellemesebb visszarúgásnak. Ha inkább a régebbi fegyvereket kedveled, akkor az alábbi opciód maradt:

Ismét ütős lett néhány MW II fegyver Warzone-ban – Ezt próbáld ki

×