Egy AI megmutatja, hogy egészen pontosan hogyan néznél ki, ha egy teljesen más történelmi korszakba születtél volna. Próbáld csak ki!


Németh Dávid

2023.04.29. – Valamiért imádjuk azokat az applikációkat, melyek mesterséges intelligencia segítségével mutatnak meg olyan dolgokat, amiket addig csak elképzelni tudtunk. Ilyen például az, ami megmutatja, hogyan nézne ki a jövőben Budapest, vagy milyen lenne a világ utolsó selfie-je. Nos, most olyan alkalmazás született, ami a világtörténelem különböző korszakaiba helyez bennünket.

Így néznél ki a történelem különböző korszakaiban.

A MyHeritage online platform által készített új alkalmazás az AI Time Machine nevet kapta, és lehetővé teszi, hogy egy mesterséges intelligencia segítségével képeket generáljunk arról, hogyan néznénk ki az emberi civilizáció különböző korszakaiban. A felhasználóknak 10-20 képet kell készíteniük magukról, amelyek közül hármon a teljes test is látható kell legyen.

Az új mesterséges intelligencia-rendszer képes különböző korszakokból válogatni, legyen az mondjuk az ősi Egyiptom, a középkor vagy a 19. századi lordok világa, sőt még az űrkorszak is benne van. Figyelemre méltó, hogy a korszakok közt van az ókori Görögország is. A rendszer ráadásul magyarul is tud.

A feltöltött fotók alapján általában 30-90 perc kell a rendszernek, ami után e-mailben kapunk értesítést arról, ha elkészültek a képek.

Ezt persze te is kipróbálhatod, ha IDE kattintasz.

Ezt is olvasd el:

Képes vagy megkülönböztetni a valódi fotókat az AI generált képektől?

×