Tessék, itt van még 5000 forint, amit nem kell kiadnod egy új játékért, köszönhetően az Epic Gamesnek. Ingyenes kihívásért ne keress tovább!

Gábor János

2024.01.26. – Az Epic Games idén is folytatódó ajándékszórása ezúttal egy baromi látványos dioráma kirakós, ami nagyon üdítő élmény, ha egy kis kiszakadásra vágysz a hétköznapokból vagy szünetet tartanál az éppen agyontolt játékaidban. Ha jöhet egy kis részletgazdag rejtvény és varázslat, meg jó érzés, ha több mint 5000 forinttal beljebb vagy egy játékvásárlás után, az Epic következő ingyenes ajánlatát nem szabad kihagynod!

Doors: Paradox

Ez egy pihentető, dioráma kirakós, tele varázslatokkal, fejvakarással és több mint 5 órányi szórakoztató, észveszejtő rejtvénnyel. Az időutazásos serpája Zula, aki egyeddig feltáratlan portálon keresztül elvisz egy hangulatos erdőbe, majd egy termékeny sivatagi oázisba, aztán… egyenesen a jövőbe!? Bárhol is járj, a feladatod a szembejövő rejtvények megoldása, és az elsőre hozzáférhetetlennek tűnő ajtók nyitása, hogy tovább utazz az újabb és újabb izgalmas helyszínekre. Vigyázz, el ne tévedj, mert ezek hatalmas helyszínek, amelyek vastagon tele vannak ősi titkokkal!

Vizuálisan lenyűgöző, tematikus szintek, összesen 58 diorámából képzett varázsajtó, illetve 13 egyedi birodalom vár. Az Epic Gamesnek köszönhetően hamarosan tök ingyen gyakorolhatod a problémamegoldó képességeidet, észbontó rejtvények széles skálájával, „egy olyan mesében, ami öreg, mint maga az idő”. A tekercsgyűjtögetést és a rejtvényfejtést vidám, változatos hangsáv teszi még hangulatosabbá.

A 2022-es, PC mellett amúgy Androidra és iOS-re is elérhető Doors: Paradox tavaly májusban került fel az Epic Games kínálatába, ahol jelenleg 5350 forintért kínálják. Ezt az összeget spórolhatod meg, ha kibírod varázslatos idő- és térugrások nélkül február 1-je délután 5-ig, mert akkortól egy teljes héten át ingyen letölthető és örökre megtartható lesz.

Addig ezt az ingyenes Epic ajándékot se hagyd ki:

9000 forint helyett ingyen berámolhatsz egy király sci-fi puzzle játékot

×