Gyakorlatilag nincs olyan felhasználója a játéknak, aki ne imádta volna, és ez nagyon nagy szó. Nem hagyhatod ki: ajándékba adja az Epic.


Gábor János

2024.01.25. – Az Epic Games legújabb ajándéka senkit sem hagy hidegen, és ez nem az a helyzet, hogy vagy utálják, vagy szeretik. Ezért a látványos puzzle játékért a jelek szerint mindenki imádja, akinek köze volt hozzá. Az élvezetes, kirakós stílusú cím pedig mától ingyen a tiéd lehet!

Infinifactory

A SpaceChemet és az Infiniminert is alkotó Zachtronics Infinifactoryja Xboxon kívül már mindenre megjelent, és a PC-s változat (teljesen minimális gépigénnyel) rövidesen elérhetővé válik az Epic áruházában. Mivel eddig nem szerezték be ezt a játékoskedvenc puzzle-t, náluk nem szerepelnek felhasználói értékelések, máshol viszont nagyon is: a Google-on 93 százalékos pozitív visszajelzést kapott, a GOG-on 4,5 pontja van az ötből, a Steamen meg 10/10, szóval kijelenthetjük, hogy nem kihagyható ajándékkal örvendeztetett meg az Epic.

Az Infinifactoryban az a feladatod, hogy gyárakat tervezz és irányíts, első személyben, teljesen 3D-s környezetben. Ezzel lényegében földönkívüli hódítók rabszolgája vagy, de oda se neki, mert a lényeg, hogy izgalmas feladatokat oldj meg, józan ésszel és logikával. Az alieneknek gyártott termékeknek egyre jobb minőségben és egyre nagyobb mennyiségben kell készülni, különböző egzotikus helyszíneken. A puzzle játék tartalmaz egy történetvezérelt kampányt, több mint 50 rejtvénnyel, hangnaplókkal és sok mással, de ezen a kampányon túl is léphetsz, ha elég merész gyárvezetőként hajlandó vagy feszegetni az Infinifactory újgenerációs blokkmotorjának határait.

Az általában 9-10 ezer forintért kapható Infinifactory-t január 25-től egészen február 1-ig mindenki ingyen igényelheti az Epic Games áruházában, ahol aztán örökre meg is tarthatod.

Ezt is olvasd el:

Ez a 69 kultikus játék hamarosan ingyen remasterelést kaphat

×