Az elmúlt időszak gyengítései, erősítései alaposan átrendezték a Warzone erőviszonyait. Szerencsére vannak, akik utat mutatnak.

2024.01.23. – A Warzone fejlesztői január közepén négy frissítésen keresztül alakították a fegyverek egyensúlyozását. A legtöbb esetben a meta fegyverek combos gyengítéseket kaptak, ám voltak olyan választások is, melyeket erősítettek inkább. Ilyen szintű átdolgozásra azonban már régen volt példa, nagy eséllyel az akár már a Season 2-ben megérkező Ranked mód követeli meg ezeket a lépéséket. A játékosoknak azonban nincs könnyű dolga, hiszen kis túlzással naponta új fegyverek után kell nézniük, ha biztosan a legjobb választásokkal szeretnének harcba indulni.

A Modern Warfare III integrációnak köszönhetően lehetőség nyílik in-game, számosított statisztikák kiolvasására. Ez remek fejlődés az elmúlt évekhez képest, ám sok esetben ezek továbbra is értelmezhetetlenek az átlag felhasználó számára. Ilyenkor jönnek képbe az elmúlt években felbukkant Warzone guruk, szakértők, akik folyamatosan elemzik a játékban megtalálható SMG, AR, LMG vagy épp Sniper fegyvereket. Az Assault Rifle kategória mindig is a népszerűségi listák élén járt, talán csak az SMG előzi meg. Éppen ezért kiemelten fontos lehet, hogy melyik fegyvert emeljük le a virtuális polcról.

Az MCW is jó választás, de létezik egy még jobb Warzone AR

Az világossá vált, hogy a nerfek-buffok után az MCW a toplisták élére repülhet. Néhány hete még a TOP 5-be sem fért bele, manapság pedig már az első helyért versenyez. Könnyen lehet azonban, hogy az elmúlt időszak gyengítései és erősítései után egy másik fegyver is kitörhet. Swagg az AR kategóriát elemezte, amikor a frissen buffolt Holger 556 került képbe. A fejlesztők több szinten is buffoltak a fegyveren, a sebzésértékekre kiemelt figyelmet fordítottak a Warzone programozói. Mindezt megfejelve a remek tűzgyorsasággal és az alacsony visszarúgással, minden esélye meglehet a fegyvernek, hogy valóban a legjobbak között emlegessék a játékosok. Éppen ezért, az alábbi kiegészítőkkel mindenképpen megérhet egy próbát:

  • Barrel: Chrios-6 Math
  • Muzzle: VT-7 Spitfire Suppressor
  • Underbarrel: Bruen Heavy Support Grip
  • Optic: Corio Eagleseye 2.5x
  • Magazine: 40 Round Mag

A fegyver nemrégiben kapott erősítéseket, legutóbb éppen január 23-án, így borítékolható, hogy a Season 2-es frissítésig már ebben az állapotában találhatjuk meg a játékban. Ha a teljes toplistára vagy kíváncsi:

Ezek a Warzone legjobb fegyverei a januári nerfek után – Átrendeződés?

×