A Warzone január 17-én megérkezett Season 1 Reloaded frissítése rengeteg hibát hozott magával. A fejlesztők ezek orvoslásán dolgoznak.

2024.01.23. – A Warzone Season 1 Reloaded frissítését sokan várták, hiszen a fejlesztők rengeteg újdonsággal készültek. A megjelenés napján azonban igazi káosz tört ki a szervereken. A programozók a Season 2 előkészületeit végezték, ám olyannyira bele kellett nyúlniuk az éles rendszerbe is, hogy rengeteg hibát szült ez. A bugok egy részét javítottak már a Raven Software munkatársai, ám messze nem hibátlan még a játék. Szerencsére a lendület továbbra sem állt meg, január 23-án sem maradtunk Warzone frissítés nélkül.

Elsőre úgy tűnt, teljesen a hibák kijavítására fókuszáltak a programozók, ám végül néhány buff azért csak becsúszott. Az új Champion’s Quest sem akarta mindig az igazat, de a Loadouttal is voltak még bőven problémák. A játék egyik legfontosabb erőssége, hogy a játékosok saját összeállításokat készíthetnek, így különösen fájó volt, hogy több esetben nem tudták ezt használni. Ezen kívül a játék és a szerverek teljesítményével sincsenek megelégedve a rajongók, ám napról napra javul ez is. Nézzük is, hogy milyen hibákat javított a január 23-i frissítés!

A Warzone frissítés a Loadoutra és a Champion’s Questre fókuszált a buffok mellett

  • Több Champion’s Questtel kapcsolatos hibát is javítottak a fejlesztők. A térkép mostantól helyesen mutatja a ládákat és a harmadik elem sem tűnik fel a helikopter elpusztítása nélkül. Szintén javítottak több, grafikai jellegű hibát is, például a szövegelemeket tekintve.
  • A játékosok mostantól különösebb gond nélkül használhatják a Loadoutokat és a Perk csomagokat.
  • A Cash Deposit Ballon ikonja is javult Plunderben.
  • A „Bouncebackalicious” napi küldetés is helyesen működik.

Nerf és buff terén pedig az alábbiakra érdemes számítani:

  • A JAK Signal Burst kiegészítőt a DM56 és Holger 556 fegyvereknél erősítették a fejlesztők.
  • Az AMR 9-en alapértékein több szinten is alakítottak a fejlesztők, nem nevezhető sem buffnak, sem nerfnek. A JAK Ettin Double Barrel Kit kiegészítője azonban erősebb lett.
  • A Rival 9 és JAK Headhunter Carbine Conversion Kit esetében szintén történtek módosítások, erősebb lett a kiegészítő ezeken a fegyvereken.

Gyorsan változhat a lista:

Ezek a Warzone legjobb fegyverei a januári nerfek után – Átrendeződés?

×