A Warzone fejlesztői januárban sem finomkodtak, amikor a meta átrendezésére került sor. Úgy tűnik, hogy több nyertest is avathatunk.

2024.01.22. – A január nem volt túl kegyes a Warzone játékosokhoz. A fejlesztők január 10-én megkezdték a fegyverek ismételt egyensúlyozását. A legtöbb nerf és buff január 17-én, a Reloaded frissítés keretein belül érkezett, de még huszadikára, sőt huszonkettedikére is jutott néhány gyengítés. Közel 20 fegyvert és kiegészítőt érintettek ezek a változások, gyakorlatilag teljesen át akarják szabni a játék metáját. Egyetlen egy dologban lehetünk biztosak, hogy továbbra is csak a Modern Warfare III felhozatalából érdemes válogatni, elenyésző számú a jó, Modern Warfare II érából származó alternatíva.

Éppen ezért január második felé egyértelműen a felfedezésekről szólhat majd Warzone-ban. A tartalomgyártók folyamatosan tesztelik a változtatásokat, gyengítéseket, erősítéseket. Könnyen lehet, hogy olyan fegyver is remek választás lehet, amihez hozzá sem nyúltak a fejlesztők. Hiába nem változott egy fegyver értéke, ha a kihívóit közben jelentősen gyengítette a fejlesztői gárda. Az AR, LMG és SMG kategória kapta januárban a legtöbb gyengítést, így itt lehet a legnagyobb átrendeződésre is számítani az elkövetkezendő napokban.

Új kedvenc SMG-je van a Warzone szakértőknek

Január első felében egyértelműen a WSP Swarm uralta a Warzone képzeletbeli toplistáját, ha az SMG kategória került szóba. A fejlesztők azonban már január 17-én bejelentették, hogy bár abból a frissítésből kimaradt a fegyver, előbb-utóbb megérkezik a régóta kért nerf. Erre nem is kellett olyan sokat várni, hiszen január 20-án élesedtek az WSP Swarm és MTZ Interceptor legújabb gyengítései. Sokan az AMR9 felé húztak el az utóbbi napokban, ám úgy tűnik, hogy egy másik alternatíva is felmerülhet. Ez pedig nem más, mint a Striker 9. A JAK BFB Muzzle kötelező eleme az összeállításnak, hiszen annyira gyengíti az amúgy sem erős visszarúgást, hogy az már szinte OP-nak tűnik. Az ajánlott kiegészítők listája a következő:

  • Barrel: Striker Elite Long Barrel
  • Muzzle: JAK BFB
  • Stock: No Stock
  • Ammunition: 9mm High Grain Rounds
  • Magazine: 50 Round Drum

Érdemes lehet minél előbb kipróbálni az összeállítást, hiszen sosem tudni, hogy mikor érkezik a következő, nerfeket tartalmazó frissítést. Ha más alternatívák felé nézelődnél:

Ezt a két Warzone fegyvert használd a nerfek után – Ütős páros

 

×