Január 22-én sem unatkoznak a Warzone játékosok, hiszen a fejlesztők ismét gyengítettek egy fegyveren. Az utóbbi időben ez már a negyedik frissítés.

2024.01.22. – Az elmúlt időszakban három frissítést is kaptak a Warzone játékosok, melyekben a fejlesztők hozzányúltak a fegyverekhez. Január 10-én az MTZ Interceptor kapott kis gyengítést, január 17-én pedig további fegyverek. Január 20-án ismét gyengítettek az MTZ Interceptoron a programozók, ám a WSP Swarm sem úszta meg azt a frissítést. Úgy tűnhetett, hogy januárban már nem kell több nerfre számítani, a Raven Software csapata azonban máshogy gondolta. Ráadásul nem is vártak ki sokáig, január 22-én, magyar idő szerint a délutáni órákban élesedett is a változtatás.

A 2023 decemberében megtörtént Warzone és Modern Warfare III integráció nem várt következményekkel járt. Olyan fegyverek is túl erőssé váltak, melyeket korábban meg sem tudtak tippelni a szakértők. Ide sorolhatunk több Lockwood shotgunt is. Példaként kiemelhetjük a Lockwood 680-at, mely december közepén okozott elképesztő pusztítást a játék szerverein. Gyakorlatilag két lövéssel jobb létre szenderíthettük az ellenfeleinket, ha túl közel merészkedtek hozzánk a csatatéren. Az elmúlt napokban azonban a Lockwood 300 lett ismét OP.

Eddig tartott a Lockwood 300 menetelése Warzone-ban

A felhasználók hamar észrevették a január 17-én megérkezett változtatások után, hogy bizonyos kiegészítővel felszerelve a Lockwood 300 brutálisan erős lett. Ezúttal nem túlzás egyáltalán annak hívni, hiszen ismételten egyetlen öléssel leterítette az ellenséges Operatorokat a fegyver. Olyannyira OP volt, hogy a Warzone tartalomgyártók megegyeztek abban, hogy nem igazán reklámozzák a friss képességeket.

A bűnös kiegészítő ezúttal a Modern Warfare II időkből ránk maradt Maelstrom Dual Trigger volt. Segítségével elegendő volt egyetlen kattintás a pusztításhoz. A Warzone fejlesztői nem is gondolkodtak sokat, alakítások, nerfek helyett teljes mértékben kikapcsolták a kiegészítőt. Később nagy eséllyel finomítanak a képességein, ám addig felesleges is keresni a Loadout szekcióban. Szerencsére hamar reagáltak a problémára, remélhetőleg sokáig kitart ez a lendület.

Ezt a két Warzone fegyvert használd a nerfek után – Ütős páros

×