A Warzone és a Modern Warfare III a szezonközi frissítést sem úszta meg új fegyver nélkül. Az egyiket máris feloldhatják a Call of Duty heti küldetések.

2024.01.19. – Január 17-én, az esti órákban megérkezett a Call of Duty legújabb frissítése. A Modern Warfare III, a Zombie és a Warzone mód rajongói is találkozhattak újításokkal, ezúttal talán a Modern Warfare III jár a legjobban. Egyet kijelenthetünk, a frissítés utáni órákban igazi káosz uralta a szervereket. A játékosok platformoktól függetlenül találkoztak a hibajelenségek nagy részével. Volt, aki a játékot sem tudta elindítani, másoknál a képernyő villogott. A fejlesztők a frissítést követő órákban lázasan dolgoztak, hogy használható állapotba hozzák a klienst.

A frissítés magával hozott egy új fegyvert is. A TAQ Evolvere az LMG kategóriát bővíti. Igazán sokarcú fegyverről beszélhetünk, 7.62 és 5.56 lőszerekkel is elboldogul. A fejlesztők állítása szerint is minden játékstílust lefedhet a megfelelő kiegészítőkkel felvértezve, érdemes lesz figyelgetni a szakértők ajánlásait. Az újonc LMG-t a 7. heti küldetésekkel kaparinthatják meg a játékosok, elegendő ötöt teljesíteni. A módok terén is hatalmas szabadság áll a játékosok rendelkezésére, hiszen mindhárom nagy módban abszolválhatóak a feladatok. Így sem a Modern Warfare III, sem a Zombie, sem pedig a Warzone játékosoknak nem kell váltania a megszokott, kedvenc módról egy másikra.

Ezekkel a küldetésekkel oldhatod fel az új Call of Duty fegyvert

Új Call of Duty fegyver

Új Call of Duty fegyver

A küldetések pontos listája a következő:

Multiplayer küldetések Zombi küldetések Warzone BR küldetések
Szerezz First Blood-ot három alkalommal, a Recommended fegyverek valamelyikével Szerezz 750 ölést a Recommended fegyverek valamelyikével Urzikstan észak-nyugati felén ölj 10 Operatort (Resort, Power, Seaport, Cargo)
Szerezz 20 Operator ölést a egy JAK Signal Bursttel felszerelt Holger 556-tal Igyál meg 10 Perk-a-Cola-t Urzikstan keleti felén ölj 10 Operatort (Military Base vagy Farms)
Szerezz 30 Operator ölést egy JAK Bullseye-jal felszerelt Recommended fegyverrel Szerezz 30 ölést egy Pack-a-Punch-olt Recommended fegyverrel Urzikstan déli felén ölj 10 Operatort (City, Suburbs, Manor)
Szerezz 20 Operator ölést JAK Beholder Rifle Kittel felszerelt TYR fegyverrel Szerezz 300 ölést ADS módban MCW fegyverrel Urzikstan középső részén ölj 10 Operatort (Old Town, Low Town)
Szerezz 20 Operator ölést távcsővel felszerelt, Recommended Battle Rifle fegyverrel Szerezz 300 ölést Recommended Battle Rifle fegyverekkel, bescope-olva Érj el TOP 10 helyezést legalább öt alkalommal
Szerezz 5 Longshot ölést a Recommended Marksman Rifle fegyverekkel Szerezz 200 ölést a Recommended Marksman Rifle fegyverek valamelyikével Teljesíts 15 Contractot
Szerezz 3 Operator ölést egymás után, halál nélkül, összesen három alkalommal a Recommended Marksman Rifle fegyverek valamelyikével Szerezz 30 Mercenary ölést a Recommended Marksman Rifle fegyverek valamelyikével Nyiss ki 50 Loot Cache-t

A fejlesztők minden héten kiemelnek különböző fegyvereket, melyeket az ajánlott, azaz Recommended felirattal látnak el. Ezt a játék menüjében világosan jelzik, a Modern Warfare III küldetéseknél érdemes erre odafigyelni. Ezek nem csak most jöhetnek jól, hanem bármikor az elkövetkezendő hónapokban. Általában a meta fegyvereket részesítik előnybe a fejlesztők is, ám néha meglepetés fegyvereket is találhatunk majd „Recommended” felirattal.

Loadoutok

Természetesen a megfelelő kiegészítők fontosak lehetnek, akár Battle Royale, akár multiplayer módban játszadozik az ember. Az első javaslatok már meg is érkeztek, kiindulási alapnak tökéletes lehet.

Warzone loadout:

  • Muzzle: Casus Brake L
  • Barrel: LRF Righteous Long Barrel
  • Optic: Aim OP-V4
  • Stock: SA Kilonova Stock
  • Rear Grip: JUP_JP20_LM_EVICTOR_PGRIP_AIM

Modern Warfare III loadout:

  • Barrel: Eviction 762 Heavy Barrel
  • Muzzle: VT-7 Spiritfire Suppressor L
  • Underbarrel: Kimura RYN-03 Vertical Grip
  • Stock: Assault-60 Stock
  • Magazine: 50 Round 762 Belt

A hangok is sokat javultak:

Sokat fejlődött a Warzone hangja – Ezeken javítottak most a fejlesztők

×