A Dragon Ball rajongói nemrég a franchise producerétől kaptak néhány fontos információt arról, hogy mire is számíthatnak a következő 10 évben.

2024.01.17. – Annyira örülök, hogy több mint 30 éves múltja ellenére a Dragon Ball még mindig az egyik legsikeresebb és legjövedelmezőbb franchise a világon. Én is azok közé tartozom, akik a sorozatot nézve nőttek fel, és sosem fogják elfelejteni SonGoku legmenőbb pillanatait. A Dragon Ballon szerencsére még mai sokan nőnek fel, köszönhetően az új mangának, animének és videojátékoknak. Az már persze egy más kérdés, hogy milyen irányba halad a franchise, ami természetesen változott az évtizedek során. Így aztán külön érdekes lehet egy interjú, ami a franchise producerével készült nemrégiben. Így megtudhatjuk azt is, hogy

mire számíthatunk a Dragon Ball következő 10 évében.

Dragon Ball és a jövő

Akio Iyoku, felelős kreatív producer nemrég arról biztosította a Dragon Ball rajongókat, hogy SonGoku, Vegita és barátai még jó sokáig velünk lesznek, számtalan új kaland során, még legalább 2034-ig. Iyoku azt ígéri, hogy még több izgalmas harc és történet érkezik, legyen az anime-sorozat, film (egész estés anime-film) vagy videojáték. A következő 10 évben folyamatosan kapjuk majd az új tartalmakat. Persze bárhogy is lesz, az igazi rajongók alig várják.

A Nikkei.com-nak adott interjújában Akio Iyoku elmondta: nagyon örül annak, hogy ilyen sokan szeretik a Dragon Ballt a világon. Szóval nagyon elkötelezett a franchise jövője iránt. Ez fontos bejelentés lehet minden rajongó számára, akik esetleg azt hitték, hogy leáll minden. Nemrégiben ugyanis olyan pletykák terjedtek a neten, hogy Iyoku lemond posztjáról. Az interjú szerint jönnek a sorozatban új szereplők, új ellenségek és új kalandok is, a hősök harca pedig még a 2030-as években is folytatódik.

Ki Akio Iyoku?

Akio Iyokunak nagyon fontos szerepe volt abban, hogy a Dragon Ball globális szinten is népszerű legyen, majd két évtizeddel azután, hogy a DBZ véget ért. Az olyan új DB mozik, mint a Kami to Kami, meg is szilárdította a franchise jelenlétét, ami aztán új sorozatot, új történeteket és a szereplőknél új hajszíneket eredményezett. Kreatív irányítása a Dragon Ball új korszakát indította el. Felismerte, hogy a régimódi manga és anime korlátokon túl kell lépni, és új saga-koncepciókat, egész estés filmeket és különböző spin-off sorozatokat hozott létre, amik kibővítették a DB univerzumot. Ő felel azért is, hogy hamarosan érkezik a Dragon Ball Daima, egy új spin-off sorozat, amiben a sorozat hősei gyerekekké változnak. Aztán pedig nem kell aggódni, még legalább 2034-ig egy rakás friss Dragon Ball tartalmat kapunk.

Ezt láttad már?

Kényeztet az Xbox: ezek a fantasztikus exkluzív játékok jönnek 2024-ben

×