Hála a kreatív rajongóknak, a LoL-ban nem csupán a hivatalos skineket pakolhatjuk karaktereinkre, hanem akár a One Piece hőseinek kinézetét.

2024.01.15. – A Fortnite Battle Royale igazi úttörője volt a crossover tartalmak bevezetésének. Az Epic Games ráérzett, hogy az emberek minden fajta játékra hajlandók költeni, ha egyik pillanatról a másikra egy gyerekkori kedvenc karakterük felbukkan benne. A Fortnite karriert épített a crossoverekből, s most már a játék alapsztoriját képezi a multiverzum, s olyan hatalmas franchiseok képviseltetik magukat benne, mint a Star Wars, Marvel Univerzum, Dragon Ball, vagy éppen a Naruto. A Riot Games sikerjátéka, a League of Legends (LoL) ugyan az eredeti tartalmaival is jól termel, képzeljük csak el, ha még ezen is túl lépnének a fejlesztők. Nem kellene nagy dolgokra gondolni, de hirtelen biztosan meg lehetne dobni a játékosbázist egy-egy érdekes kollaborációval.

Ott van például a One Piece!

A One Piece minden idők egyik legsikeresebb manga-sorozata. A kilencvenes évek óta fut, s nemrég élő szereplős adaptációt is kapott a Netflixtől. Ez a projekt akkora sikert aratott, hogy szinte azonnal be is jelentették a második évadot. Sőt, egy anime remake-et is készít a Netflix, ráadásul a legújabb anime részek már a streaming szolgáltatón is megjelennek. Egy szó, mint száz, a világ One Piece lázban ég, egy League of Legends rajongó pedig mert hatalmasat álmodni.

Elkészítette a főszereplő, Monkey D. Luffy jelenleg ismert legerősebb formájának „lolos” verzióját. A gumiember szinte isteni erőkkel rendelkezik a „Gear 5” módban, aminek rendhagyó fehér dizájnja a LoL-ban is jól mutat.

Forrás: One Esports

S ha már nyúlékony karakterről van szó, természetesen Zac modelljét cserélte le Sauronkaiser. Azt nem fogom reklámozni, hogy hogyan lehet az ilyen rajongói tartalmakat a játékba pakolni, mert a Riot Games hivatalosan nem szereti az ilyesmit. Az viszont tény, hogy ezekből a munkákból jól látszik, bőven lenne igény hasonlókra a játékon belül. Arról nem is beszélve, hogy a modhoz még magyar hang is letölthető. Hoppá!

 

Más MOBA játékok, mint például a SMITE, már meglépték ezt. A szóban forgó játékban például már belebújhatunk kedvenc Tini Nindzsa Teknőcünk, vagy Avatar: Az utolsó léghajlító karakterünk bőrébe.

Ezt olvastad már?

Ezzel a 35 remek játékkal teljesen INGYEN játszhatsz a Steamen

×