Ha szereted az animéket és szeretsz róluk olvasni, most közelebb kerülhetsz egy hőn áhított videojáték-konzol megnyeréséhez is.

2023.01.09. – Aki rendszeres követője magazinunknak, talán tudja, hogy mi magunk is nagyon szeretjük az animéket, amikről előszeretettel írunk is néha érdekes híreket, leírásokat. Nem titok, hogy nagy kedvenc a Dragon Ball, de van köztünk olyan is, akik végignézte a Narutót, az Attack on Titant, a My Hero Akademiát, a Yuyu Hakushót, az Inuyashát és a Death Note-ot is. Így aztán az animés és videojátékos érdeklődés miatt szembe jött egy érdekes lehetőség, amit szerettünk volna megosztani veletek.

Most PlayStation 5 és Nintendo Switch konzolt lehet nyerni, animés magazinelőfizetéssel.

Mondo?

Aki esetleg nem ismerné, a Mondo Magazin egy kéthavonta megjelenő kiadvány, ami „havi betevő a animés, mangás, japán kultúrás újdonságokból”. A magazin már 2007 óta működik, és van olyan szerkesztő a Leet-nél, aki még cikket is publikált benne az évek során. A Mondo Magazin pedig most nem csak megújította az előfizetés menetét, de egy karácsonyi nyereményjátékot is indított, ami még januárban is tart. Ráadásul nem csak 10 darab éves MondoCon belépőt lehet nyerni, de két videojáték-konzolt is.

Mit kell tennem?

A Sony PlayStation 5 és Nintendo Switch konzolt most azoknak van esélye megnyerni, akik előfizetnek egy évre a Magazinra. Az éves előfizetés 6 ezer forint, ezért összesen 6 Mondo Magazint kapunk kézhez. Amint ez megvan január végéig, bekerülünk egy kalapba, a szerencsés nyertes pedig egy konzollal lehet gazdagabb.

A NYEREMÉNYEK

  • 10 db MondoCon belépő 2024-re, amivel bármelyik rendezvényre ingyen jöhetsz be
  • Egy cool Nintendo Switch játékkonzol talál majd gazdára, és egy…
  • PlayStation 5 konzol.

Ehhez nem kell mást tenni, mint január végéig előfizetni a Mondo magazinra a mondoweb.hu weboldalon keresztül. A nyerteseket február 1-jén sorsolják ki. Hajrá!!

Ezt láttad már?

40 elmebajos és hányadék gamer setup, amitől sírva rohansz ki a világból

 

×