A Call of Duty Ranked módja január 17-én startol el. Január 12-étől a CDL rajongók is a képernyők elé ülhetnek, hiszen kezdődnek a mérkőzések.

2024.01.07. – Nincs olyan hét, amikor a Modern Warfare III és Warzone játékosok ne kapnának valami újdonságot. Előfordul, hogy egy-egy új esemény veszi kezdetét, de olyan is van, amikor „csak” friss skinekkel kell beérniük a rajongóknak. A decemberi időszak sem telt unatkozással, hiszen az ünnepi módok már az év utolsó hónapjának közepén elkezdődtek. Azt is biztosra vehetik a játékosok, hogy január 17-én debütált a szezonközi frissítés, a Reloaded. Úgy tűnik azonban, hogy január nyolcadika is tartogat még meglepetéseket a felhasználók számára.

Nem titok, hogy a Season 1 Reloaded egyik legnagyobb újdonsága a Modern Warfare III Ranked módjának elstartolása lehet majd. A játékosok immáron ellenőrzött körülmények között eshetnek egymásnak, a kompetitív szabályok komoly betartásával. Nem véletlen, hogy a Call of Duty League, azaz a CDL friss szezonja is januárban startol majd el, ahol a legjobb csapatok versenyezhetnek egymással. A helyszínt ezúttal is Boston városa adja, garantáltan nem fognak unatkozni sem a játékosok, sem pedig a nézők. Ahogy az lenni szokott, a Store sem jön üres kézzel.

Január nyolcadikán élesednek a Call of Duty CDL csomagok

Január nyolcadikán, magyar idő szerint 18:00-19:00 óra környékén élesednek majd az új Call of Duty CDL csomagok. Ha a korábban felépített sémára építkeznek a fejlesztők, akkor a szokásos, 10 dollár / 10 eurós árcédulát kaphatják majd meg a CDL Bundle-ök. A neves csapatok saját skineket kapnak, melyek a logójukra jellemző színvilágot öltik magukra. Az alábbi tartalmakra számíthatunk:

  • Egy Operator skin, mely a fő színvilág mellett egy alternatív színvilágú stílust is tartalmaz
  • Weapon Camo
  • Weapon Charm
  • Sticker
  • Calling Card

Január nyolcadikán estétől élesedik majd a frissített COD League weboldal is, ahol a korábbi évekhez hasonlóan felsorolásra kerülnek a csapatok csomagja, a megfelelő Xbox, Playstation, Steam és BattleNET linkekkel kiegészülve.

Nem tudod feloldani az új Call of Duty jutalmakat? – Nem nálad van a hiba

 

×