Az Xbox nemrég közétett posztja igen csak beárnyélkolta a PlayStation akcióját, miközben még egy kis Game Pass promót is sikerült összehozni.

2023.01.05. – Amikor egy pillanatra azt hinnéd, hogy nyugi van, és mindenki szépen játszik a kedvenc videojáték-konzoljával, megint olajat dobnak a tűzre. Arra a tűzre, ami általában a konzolháborút erősíti. Ez persze természetes is, hiszen a Sony és a Microsoft ádáz harcot vív a játékosokért, és persze a PlayStation Plus és Xbox Game Pass előfizetőkért. Egy nemrég megjelen Xbox poszt a neten igen komoly árnyékot vetett egy jó kis PlayStation ajánlatra, ami elég szép lövés a Microsoft részéről.

Game Pass vs PS Plus

Azt mindenki jól tudja, hogy az Xbox háza táján egy ideje már a Game Passon van a hangsúly, és bár sokan nem értenek egyet ezzel az üzleti modellel, igen sokan élnek a lehetőséggel. Nemrég az is kiderült, hogy 2023-ban a Game Pass előfizetők több milliót spórolhattak az előfizetéssel. Az Xbox Game Pass pedig 2024-ben is rengeteg játékkal bővül, és már most vannak benne olyan címek, melyek a PlayStation Plus-ban nincsenek. Ezt használta ki a Microsoft.

Amint azt a Pure Xbox kiszúrta, a PlayStation UK nemrég az X-en kiemelte, hogy a sorozat (Yakuza 0-6) a PlayStation Store-ban eléggé akciós: január 17-ig 25 fontért lehet behúzni a teljes csomagot. A dologgal nincs is semmi baj, aki szereti ezeket a játékokat, most olcsóbban megkaphatja.

Jött az oltáska

Az Xbox UK azonban megragadta az alkalmat, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy az Xbox Game Pass előfizetők az ÖSSZES említett játékkal játszhatnak a szolgáltatáson belül, extra díj nélkül. Plusz a Yakuza: Like a Dragon és a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name is elérhető ezeken felül. Szóval miközben a PlayStation gyönyörű csomagajánlatot tesz, az Xbox közölte, hogy náluk ez kvázi a szolgáltatás része. A két poszt között néhány óra eltérés van, és a stílusból egyértelmű, hogy a PlayStation UK a célpont.

 

 

A Yakuza sorozat iránt most fokozott az érdeklődés a Like a Dragon: Infinite Wealth közelgő megjelenése miatt. Aki kíváncsi az előzményekre, az valószínűleg él valamelyik lehetőséggel. Persze az is igaz, hogy aki szeretné örökké magáének tudni a játékokat, az inkább megveszi. Főleg, ha csak PS van otthon. Fontos megemlíteni, hogy az Xbox Game Pass-ból rendszeresen kerülnek ki játékok, szóval lehet, hogy a Yakuza sorozat is egyszer így jár. Jelenleg egyébként nincs tervben, hogy a Like a Dragon: Infinite Wealth bekerül a Game Passba, de ez még változhat.

Borítókép: GameRant

Ezt láttad?

Ütős és nem kevés új filmmel és sorozattal indítja 2024-et a Netflix

×