Nem panaszkodhatnak az előfizetők: a Netflix 2024-et remek minőségű és kiemelkedő mennyiségű új filmmel és sorozattal indítja.

Bódi Dániel

2024.01.01. – Unalmasnak semmiképp sem nevezhetjük a Netflix tavalyi esztendejét, amit egy éve rekordmennyiségű elkaszált sorozattal indítottak, majd folytattak és tromfoltak, míg többet az amerikai színész- és írósztrájk miatt kénytelenek voltak elhalasztani. De nem ez az egyetlen, ami miatt fájhatott az előfizetők feje: bár a streaming szolgáltatás korábban büszkén hirdette a profilok egymás közötti megosztását – amire reklámokkal még buzdított is, de az új fizető felhasználók számának csökkenése nyomán csak bevezették a rettegett jelszómegosztás kiszűrését és módszeres tiltását.

A Netflix szerencséje, na meg persze profizmusa, hogy ennek ellenére sem mondták le az előfizetésüket tömegesen az emberek, sőt, a vállalat terve szerint valóban egyre többen mutattak hajlandóságot fizetni a korábban barátokkal megosztva használt szolgáltatásért. Lehet átkozni a Netflixet, szórni a nyakába a demagóg és propagandista jelzőket (kicsit talán jogosan), de a legtöbben a valóban remek és szórakoztató tartalmak miatt tartanak ki a szolgáltatás mellett – ami a havidíj általános növekedésével arányosan tölti meg újabb és újabb kiváló néznivalóval az elérhető kínálatát.

Ez pedig 2024 januárjában sincs másként, amikor több tucatnyi újdonsággal röffenti be az újabb évet.

Persze, a mennyiség sem utolsó szempont, így örömmel jelenthetjük, hogy a Netflix januárban is tartja magát a jó szokásához, és messze az egyik legjobb ár-érték arányt villantja a hazánkban elérhető streaming szolgáltatások közti összevetésben. A változatosságra sem lehet panasz, hiszen dögivel érkeznek régi és újabb filmek – köztük néhány magyar alkotással, de akadnak bőven dokumentumsorozatok, folytatódnak régóta várt/remélt reality-k, valamint egy csomó teljesen újonnan induló szériára is rápróbálhatunk –

személy szerint melegen ajánlom megnézésre Trent Dalton könyve alapján készült az ‘A fiú, aki lenyelte a világegyetemet’ című nyolcrészes minisorozatot, aminek egyik főszerepét a Vikingekből is ismerős Travis Fimmel alakítja, illetve az ‘A hó társadalma’ című katasztrófafilmet, ami a valóban megtörtént 1972-es Andres repülőgép szerencsétlenséget mutatja be.

De emellett is bőséggel van miből válogatni-csemegézni; (a listát január folyamán hetente frissítjük az újabb bejelentésekkel-megjelenésekkel)

JANUÁR 1.

JANUÁR 3.

JANUÁR 4.

JANUÁR 5. 

JANUÁR 7.

JANUÁR 9.

JANUÁR 8. 

JANUÁR 10.

JANUÁR 11.

JANUÁR 12.

JANUÁR 13.

JANUÁR 15. 

JANUÁR 16.

JANUÁR 17. 

JANUÁR 18.

JANUÁR 19.

JANUÁR 20.

  •  Captivating the King – 1. évad

JANUÁR 22.

JANUÁR 23.

JANUÁR 24. 

JANUÁR 25.

JANUÁR 26.

JANUÁR 27.

JANUÁR 29.

JANUÁR 30.

JANUÁR 31.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Tudod-e, mit jelent a Z a Dragon Ball Z-ben? – Nem, nem Zedet

×