Folytatódik az Epic Game Store ingyenes játékárada, így december 26-án is egy teljes játékot adhatunk díjmanetesen a játékkönyvtárunkhoz.

2023.12.26. – Gondolom mindenki veszettül örül annak, hogy az Epic Game Store idén decemberben is ellát minket naponta egy ingyenes játékkal. Az örömteli napoknak egyelőre nincs vége, így a nagy sikerű The Outer Worlds után, december 26-án is kapunk egy játékot, csak úgy. A mai ingyen játék viszont talán egy másik közönséget vonz majd.

2023. december 26-án a Human Resource Machine ingyenes.

Human Resource Machine

A Human Resource Machine-t azok fogják megkedvelni, akik szeretik a programozást. A játék ugyanis egy vizuális programozáson alapuló puzzle-játék, amit a Tomorrow Corporation fejlesztett. A játék az assembly (ez egy programozási nyelv) metaforájaként egy irodát és azok dolgozóit használja, akiknek olyan feladatokat kell végrehajtania, mint objektumok mozgatása tárolóhelyek között. A játékosok mintegy negyven rejtvényen keresztül dolgoznak egy program megalkotásán, aminek a célja egy adott feladat elvégzése. Kiváló felkészítő vagy gyakorlás lehet azoknak, akik az informatikai pályán gondolkoznak, mindezt ráadásul játékosoan teszi. Nagyon kreatívan késztet gondolkodásra, logikára.

 

A játékot ITT tudod ingyen letölteni.

Ne feledd közben, hogy a játék csupán december 27, délután 5 óráig lesz ingyenes. Akkor pedig az Epic Games Store egy új játékot kínál majd ingyen. Talán egy teljesen más műfajban.

Ezt láttad?

Sok az 50 feletti gamer, akik egy dolog miatt csalódnak a mai játékokban

×