A posztapokaliptikus játékok remekül prezentálják, hogy hogyan néznének ki a valós helyszínek, ha történne valami az emberiséggel.

2021.02.23. – Nem tudom, hogy ti hogyan vagytok ezzel, de mikor egy olyan játékkal játszom, ami valós helyszínen, valódi városban játszódik, akkor csak úgy keresem-kutatom a valóságból átemelt helyeket. Aztán mikor rábukkanok egyre-kettőre mindig rákeresek, hogy aztán egy „hűű, ez tényleg így néz ki” felkiáltással pontot tegyek az ügy végére, és keressem is a következőt.

Egy posztapokaliptikus játékban pedig külön élvezet ezekre a helyekre vadászni.

Ahogyan a környezet visszaveszi az ember alkotta utcákat és épületeket néhol egészen csodálatosan, néhol pedig elborzasztóan fest. A legtöbbe azért érthető módon nem feltétlenül látogatnánk el személyesen, képeken és videókon azért gyermeki csodálattal döbbenhetünk meg a lehetséges jövőképen.

Most össze is szedtünk pár ilyen valódi helyszínt, melyekkel találkozhatunk a legnevesebb posztapokaliptikus játékban, hogy jól össze is vessük őket egymással. Így legalább biztonságosan szemlélhetjük meg, hogy hogyan is nézne ki a világunk, ha az ember már nem, vagy alig jár és kelne rajta.

Metro 2033 – Last Light

The Last of Us

The Last of Us Part 2 – videó

S.T.A.L.K.E.R.

Real Life S.T.A.L.K.E.R. Locations |Real Life S.T.A.L.K.E.R. Locations |Real Life S.T.A.L.K.E.R. Locations |Real Life S.T.A.L.K.E.R. Locations |

The Division – videó

The Division 2 – videó

Fallout: New Vegas

Real-Life Locations in 'Fallout: New Vegas' Video Game | Amusing PlanetReal-Life Locations in 'Fallout: New Vegas' Video Game | Amusing PlanetNovac | Fallout wallpaper, Fallout new vegas, Fallout loreNew Vegas Novac dinosaur - Album on Imgur

Ezt is érdemes elolvasnod:

Így változtak kedvenc játékhőseink 1980-tól napjainkig KÉPEKBEN

×