Teljesen ingyen adják 2022 egyik legjobb misztikus akció-kalandjátékát, a Ghostwire: Tokyót, egyetlen petákot sem kell fizetni érte – de érdemes sietni.

Bódi Dániel

2023.12.24. – Tovább zakatol az Epic Games Store gigantikus ünnepi játékosztása, amikor is minden egyes gamernek, aki akár csak potyázni, vagy véletlenül, de felnéz a Steam riválisának boltjába az teljesen ingyen berámolhat valamilyen remek játékalkotást. Ezidáig öt játékot rakott nekünk a fa alá az Epic:

  • először a Destiny 2: Legacy Collection
  • aztán a DNF Duel
  • majd a Melvor Idle
  • utána az Art of Rally
  • így jutottunk el a Fallout 3: Game of the Year Editionig.

Ahogyan azonban megszokhattuk, az esztendő végéhez közeledve egyre csak fokozatot váltanak – és így történt most is, amikor is kiderült, hogy az 6. ingyen igényelhető, majd örökre megtartható program nem más, mint 2022 és a Tango Gameworks egyik legkülönlegesebb misztikus akció-kalandjátéka, a Ghostwire: Tokyo.

A The Evil Within-sorozat és a meglepően remekül sikerült Hi-Fi Rush fejlesztőinek játéka a mai Tokió különös módon hirtelen kihalt utcáira invitál, amit mindenféle nem e világi lények leptek el. A főhősünk, Akito szerencsétlen szerencséjére éppen akkor halt meg, amikor ez a misztikus esemény kezdetét vette, így a helyzetet kihasználva testébe költözhetett egy halott nyomozó, KK szelleme, akinek hála mindenféle szuperképességre is szert tett. Ketten együtt kerekednek fel, hogy kiderítsék mi, pontosabban ki állhat a furcsa eltűnések és lények megjelenése mögött.

A remek játékot december 24-én 17:00-tól egészen december 25. délután 5-ig lehet teljesen ingyen – innen – az Epic Games Store-os játéktárakhoz, azután visszatér a 20.790 forintos árára. De ne aggódj, amennyiben ebben az egy napban lecsapsz rá, akkor örökre meg is tarthatod. És azt se feledd, hogy a visszaszámláló lejártával egy újabb játék váltja a misztikus tokiói kalandot.

Ezt is érdemes elolvasnod:

7 hihetetlenül hangulatos videojáték a hideg téli napokra

×