Ingyenes tartalmakat kapnak a GTA Online játékosok a Rockstar 25. születésnapja alkalmából. Egy halom ruhára és egy sportfestésre lehet lecsapni.

2023.12.21. – Tudtátok, hogy a GTA játékokat a helikopteres közvetítések ihlették? Az USA-ban nagy kultusza van a komolyabb rendőrségi üldözések élő közvetítésének. Biztosan sokan láttatok már hasonló felvételeket akár csak filmekből, amikor egy helikopterrel követik az újságírók az ámokfutó járműveket és az őket üldöző rendőröket. Nos, az 1997-ben megjelent Grand Theft Autot ezek a felvételek ihlették. Az első GTA-ban is bűnözőket irányíthattunk, de akkor még szigorúan felső nézetből.

A harmadik GTA epizód volt az első olyan játék, amit 3D-ben játszhattunk. Ekkor már a karakterünket hátulról láthattuk, a világot pedig úgy járhattuk be, mint a valóságban, „ember perspektívából”. A játékmenet gyorsan maga köré gyűjtött több millió rajongót, így nem volt meglepetés, hogy a Rockstar folytatta a GTA játékok készítését. Az utolsó cím, ami a sorozatban megjelent a GTA V volt, ami már 10 éves. S már ugyan bejelentették a VI epizódot, annak megjelenésére még legalább két évet kell várni. Addig viszont ott az a mód, ami eddig is életben tartotta a szériát.

Születésnap a gengszter MMO-ban

gta

A GTA V motorja alatt futó Grand Theft Auto: Online. S míg az Online eredetileg csak egy spin-off játékmódnak indult, az elmúlt 10 évben a világ egyik legjátszottabb MMO-jává nőtte ki magát. Erre a Rockstar is relatíve gyorsan ráébredt, az egyéb remasterek gyártása mellett sosem fordítottak hátat a GTA Online-nak. Sűrűn jönnek új tartalmak és események a játékba, ráadásul biztosra veszem azt is, hogy a GTA VI bejelentése sem fog ezen változtatni. Olyannyira nem, hogy a Rockstar születésnapja alkalmából most ajándék tartalmakat kínálnak az Online játékosoknak a fejlesztők!

 

A cég 25. születésnapja alkalmából minden GTA Online játékos speciális „rockstaros” ruhákat kap. Ám ha az öltözékek nem dobják meg a pulzosodat, akkor még ott egy Knuckleduster Sport festés a Grotti Itali GTO Stinger TT járgányhoz is. Az ajándék tartalmakat a storeban találja mindenki, ingyen lesz mind listázva. Csak be kell dobálni mindet a kosárba és véglegesíteni a „vásárlást”. Az ajánlat limitált ideig érvényes, december 18-tól egészen 2024 január 3-ig válthatjuk be az ajándék tartalmakat.

Ha azt vesszük, hogy ezért a csomagért nem kell mást tenni, mint bejelentkezni a játékba, szerintem nincs okunk panaszra.

Ezt olvastad már?

Időpocsékolás?! – Ezt mind elérnéd, ha nem lenne videojáték

×