Nem kellett sokat várni. A Grand Theft Auto 7 trend a GTA VI előzetes megjelenése után kevesebb mint 24 órával indult el az interneten.

2023.12.07. – Olyan világot élünk, ahol a GTA rajongókat egyszerűen nem lehet leállítani. Amíg nem volt biztos, hogy jön a GTA hatodik része, minden nap mentek róla a találgatások, szivárgások, spekulációk. Álmomban sem gondoltam volna, hogy kevesebb mint 24 órával az első GTA VI trailer megjelenése után máris elindul a Grand Theft Auto 7 trend.

A GTA 7 természetesen egy még be nem jelentett cím, ráadásul a Grand Theft Auto 6 is évekre van a megjelenéstől. Ez azonban nem akadályozta meg az internetet abban, hogy a játékvilág egyik legjobban várt címének be nem jelentett utódjáról találgasson. A szivárgások miatt a fejlesztő Rockstar Games egy kicsit korábban kiadta a Grand Theft Auto 6 trailerét, amiről persze azóta is minden nap beszél a játékvilág és a sajtó. Nagyon esemény volt, de nem ez az egyetlen téma, amiről az emberek a neten beszélnek.

Már mennek a találgatások, hogy akkor mikor jelenik meg a GTA 7.

GTA 7?

Miközben a Grand Theft Auto 6 első trailerét már több tízmillióan látták, ezt talán keveseknek tűnt fel. Nem sokkal az előzetes után a még be nem jelentett folytatás, a Grand Theft Auto 7 is trend lett az interneten. Először a franchise hetedik része azért került szóba, mert a rajongók azon viccelődtek, hogy mennyi idő lehet majd, amíg végre megjelenik. Ha a 6 valóban 2025-ben jön, akkor 12 évvel az 5 megjelenése után érkezik. Ha ennyi lesz a 7 fejlesztési időszaka is, akkor legalább 2037-ig kell várni a folytatásra. Ez a sok időhúzás persze megéri a Rockstarnak, hiszen a GTA V még mindig jól fogy, és rengeteg rajongója van.

Aztán ahogy egyre többen beszélgettek arról, hogy milyen messze lehet a hetedik rész, többen azon viccelődtek, hogy vajon mit gondolhat ezt látva a Rockstar?

Van, aki például már most azon aggódik, hogy még legalább „30” év, mire megjelenik a következő.

Mondjuk nagyon fura egy olyan játék megjelenési dátuma miatt aggódni, ami valószínűleg még tervben sincs, és még a GTA VI-tal sem játszott senki. Egyelőre arról is találgatások vannak, hogy milyen játékélményt és milyen tartalmakat kínál majd a hatodik rész. Hogy a trailerből mit tudtunk meg, arról persze írtunk már egy összefoglalót, ám hogy milyen lesz a végleges játék, egyelőre kérdéses.

Mégis van, aki már most a következő részt várja? Komoly! Persze mivel a Grand Theft Auto 5 az elmúlt évtized egyik legkelendőbb játéka, nem meglepő, hogy az új trailer ekkora izgalmat kelt. Az biztos, hogy a Rockstarnak eléggé fel van adva a lecke.

A korábbi játékok megvannak?

A GTA VI előtt: Minden Grand Theft Auto játék, amit játszanod kell

×