Készen állsz a LEGO Fortnite mode-ra? Napokon belül elérhetők a meglévő karaktereid építőkockás változatai, és fizetni se kell értük.

2023.12.04. – Nem sokkal a LEGO mode rajtja előtt az Epic Games bejelentette, hogy több mint 1200 karaktert öltöztet át az új mode kedvéért. A videojáték v28.00 frissítésében elérhetővé váló, LEGO stílusú skinek a megszokott karakterek mellett lesznek választhatók.

Forrás: LEGO

Jegyezzük meg: licenc jogok miatt várhatóan nem minden skin fogja megkapni a LEGO változatot, hiszen több száz is van, ami más márkákhoz tartozik. A két vállalat megegyezése szerint viszont az eredeti Epic Games skinek mindegyikéhez érkezni fog egy-egy LEGO figure. A már meglévő ruháidhoz tartozó LEGO outfitek a december 7-én érkező update-tel automatikusan, további költségek nélkül bekerülnek a Lockeredbe. Ugyanez vonatkozik számos meglévő Emote-ra is, amelyeket az outfitjeid LEGO Styles verziójával használhatsz.

Forrás: Fortnite

Az Epic Games nem zárta ki annak lehetőségét, hogy a későbbiekben további márkák is csatlakoznak majd a LEGO mode-hoz. A felnőtt tartalmakhoz köthető karakterek, mint például az Alien vagy a Robotzsaru, szinte biztosan kivételt fognak képezni – vallja a VGC, hiszen a LEGO hagyományosan nem adja a nevét erőszakos 18+-os tartalmakhoz.

De az Epic maga is bevezet bizonyos regulákat a Fortnite-ban:

Van egy határ – Egyfajta korhatár-besorolást kaptak a Fortnite skinek

×