A lelkes rajongók végre kiadtak egy játszható demót az Unreal Engine 5-ben készült Diablo 2 remake-hez. Ez valami gyönyörű.

2023.12.03. – Ha feltűnően sokat játszottál a nemrég megjelent Diablo 4-gyel, akkor gyaníthatóan azok közé tartozol, akik a korábbi epizódok szerelmesei voltak. A játéksorozat kétségtelenül nagy nyomot hagyott egy egész játékos generációban, szóval nem meglepő a siker. Arra azonban több játékos is rájött, hogy mekkora élmény teljesen új Diablo környezetben játszani, ahol a pályák, a környezet és a karakterek is sokkal szebbek lettek, nem beszélve a játékmenet újításairól.

Utóbbi teljesítmény persze az új motornak és erős hardvereknek köszönhető, így aztán valószínűleg sokakban felmerült az igény, hogy a korábbi játékokat is hasonló módon tolják. Néhány rajongó pedig ezért összefogott, hogy Unreal Engine 5 alatt alkossák újra a Diablo 2-t. Persze ne tessék félreérteni, a hivatalos Diablo 2 Resurrected egy csodálatos remake volt, ám grafikai szempontból ez a rajongói remake egy teljesen új szintre emeli a játékot.

Ingyen letölthető a demo.

Unreal Engine Diablo

A készítő Michal Wawruch pedig most meglepi a rajongókat azzal, hogy egy demót tesz letölthetővé az Unreal Engine 5-ben készült Diablo 2 Remake-hez. Igen, ez egy játszható demó, amiben kipróbálhatjuk ezt a pazar grafikai megvalósítást. Szóval mindenképpen töltsd le INNEN, amíg még lehet.

A techdemó részeként most a Durance of Hate környezetét élheted át újra, kihasználva a Nanite és a Lumen technológiák előnyeit. Előbbi röviden egy poligon-átméretező, utóbbi egy világítási rendszer. Talán itt fontos megjegyezni, hogy a futtatáshoz minimum NVIDIA GeForce GTX1060 videokártya szükséges. Az alábbi videóban bele is nézhetsz az alkotásba, összehasonlítva az eredeti játékkal. Mint látható, az UE5 remake hű marad az eredeti játékhoz, de azért el kell mondani: gyönyörű.

Ha egyébként a teljes játék érdekel, a Diablo II: Resurrected, ami nem egy rajongói remake, az elejétől a végéig új életet lehel a Blizzard-Entertainment elismert ARPG-jébe és annak kiegészítőjébe. Szóval benne van a Diablo II: Lord of Destruction is. A játék a Blizzard oldalán most 40 euróért húzható be.

Ez most nagyon aktuális:

6 újítás, amit mindenképp látni szeretnénk a Grand Theft Auto VI-ban

×