A Tech TikToker, Kayjayohpcs egy autógumi belsejébe épített egy működő PC-t, méghozzá elég őrült módon, 2500 dolláros AMD Threadripper CPU-val.

2023.11.29. – Amióta benne vagyunk a videojátékok világában, rengeteg érdekes számítógépházat és gaming PC megoldást láttunk már. Szóval egyáltalán nem lepődünk meg azon, amikor valaki különleges módon épít gamer PC-t, már csak azért sem, mert kreativitásban már fel van adva a lecke. Nemrég egy TikTok tartalomgyártó arra kényszerült, hogy egy teljesen átlagos autóabroncsba építsen PC-t, nem olcsó hardverekkel.

A Tech TikTokerek Carterpcs és Kayjayohpcs ugyanis megállapodtak, hogy kiválasztják egymásnak, hogy ki milyen karácsonyi gamer PC-t kell építsen. Szóval a dolog egyfajta fogadás vagy kihívás eredménye, amit teljesíteni kellett. Carterpcs azt mondta Kayjayohpcs-nek, hogy építsen PC-t egy autógumi belsejébe, egy 2500 dolláros AMD Threadripper procival.

El is készült.

@kayjayohpcs Go check out @Carterpcs Build and well vote it out #cartok #gamingpc #pcs #techtok #carterpcs #kayjayohpcs ♬ Cash Shit – Thothkan

Nemrég az eredmény természetesen felkerült a TikTokra is. Ahogy látható, a gumiabroncs felnijének belsejébe került a hatalmas alaplap, amibe beillesztette az AMD Threadripper processzort. Utóbbi nagyjából 800 ezer forintba kerül.  Természetesen az abroncsban még el kellett férjen a táp, az AIO hűtő és az RTX 4070 is. Sajnos azonban nem igazán lett karácsonyi a gamer PC.

„Elismerem, ez elég letisztult. De semmi köze a karácsonyi pc-hez” – mondta a leckét feladó Carterpcs.

 „Aggódnék, hogy rövidre zárja a az alaplapot a keréken” – írta egy kommentelő.

Annak ellenére, hogy Kayjayohpcs elég vad CPU-t használt, úgy tűnik, a karácsonyi gamer PC kihívást nem ő fogja nyerni. Ennek ellenére érdemes lehet elgondolkozni azon, hogy a hétköznapi tárgyak, amiknek nincs közül a gaminghez, mennyire alkalmasak gamer PC építésre. Te mennyire játszanál olyan PC-n, ami egy autógumiba van építve?

Borítókép: Dexerto

Ezt láttad már?

Nagy dolgokra készül az Xbox – ki ne hagyd a The Game Awardsot!

×