Magyarföld egyik legnézettebb reggeli tartalomgyártói elindították a saját webshopjukat, ahol egyedi termékek vásárlásával támogathatjuk a működésüket.

2023.11.29. – A minap szolgálatba állt Magyarország egyik, ha nem épp a legnézettebb reggeli közéleti kibeszélő műsorának, a Jólvanezígy, illetve a Fókuszcsoport YouTube-csatorna saját webshopja, ahol a csapat különböző egyedi tervezésű termékeit lehet megvásárolni.

A Kopasz Csimpánz néven fellelhető online bolton keresztül közvetlenül lehet támogatni a műsort, ami azért is remek dolog, mert bizonyosan sok néző – a különböző streaming és egyéb szolgáltatások sokaságában már/még – egyszerűen nem engedheti meg magának, hogy állandó csatornatagsággal, esetleg folyamatosan megújuló Patreon-előfizetéssel járuljon hozzá a csapat további munkájához, egy egyszeri vásárlást azonban alkalmanként könnyebben be tud iktatni a kiadások közé – amiért cserébe nem mellesleg: pólót, pulcsit, vászontáskát vagy bögrét kap.

Az árak egyébként abszolút rendben vannak, egy random fast fashion boltban sem kapnánk olcsóbban a hasonló licencelt cuccokat: egy – MargaréTaLány által tervezett mintával ellátott – póló például 5900 forintba, egy pulcsi 11.900 és 13.900 forintba, egy menő Jólvanezígyes és Csokis bögre 3900 forintba, egy élethosszig használható vászontáska pedig 4500 forintba kerül.

Fontos ugyanakkor, hogy a webshop még nem 100%-on üzemel, az elkövetkező hetekben pedig még tovább finomítanak rajta, javítják a felmerülő hibákat, illetve újabb, egyelőre hiányzó funkciókat (?) is hozzáadnak – a nézői-felhasználói visszajelzések alapján. A legfontosabb dolog viszont rendeltetésszerűen működik: lehet rajta vásárolni… de külföldről még nem. Ádám szerint ezen is dolgoznak, a jövőben pedig azok is vásárolhatnak majd Jólvanezígyes és Fókuszcsoportos mörcsöket, akik nem Magyarország területén tengetik a mindennapjaikat – reggelente a Jólvanezígy társaságában.

Minden mást a Jólvanezígy frissebb adásából tudhatsz meg:

Ezt is érdemes elolvasnod:

Ezért röhögünk ordítva-visítva mások bénázásán – így működnek a fail-videók

×