Az Epic Games Store ingyenes játékkínálata november 30-án is izgalmas lesz. Két játékot is kapunk, aminek alapvető összértéke 17 ezer forint.

2023.11.14. – Ahogy azt mindenki jól tudja, az Epic Games Store minden héten ingyen játékokkal ajándékoz meg minket, ami ezen a héten és november 30-án sem lesz másképp. Érdemes lesz figyelni az akciókat, ugyanis az Epic minden év decemberében olyan időszakot is tart, amikor naponta ad egy ingyen játékot. Egyelőre persze itt még nem tartunk, most pont egy jó kis sci-fit lehet ingyen letölteni.

Az Epic ingyenes játékai november 30 és december 7 között a Jitsu Squad és a Mighty Fight Federation lesznek.

A jelenleg ingyen elérhető Deliver Us Marsot tehát november 30-án a Jitsu Squad és a Mighty Fight Federation váltja.

Jitsu Squad

A Jitsu Squad egy 2D-s beat ’em up játék, ami 2022-es megjelenésekor többnyire pozitív kritikákat kapott. Nevezetesen a Playtonic Yooka-Laylee játékából ismert karaktereket tartalmaz, köztük a címszereplőket. Ez egy 4 játékos co-op beat ’em up, gyors tempójú rajzfilmes akcióval és őrült kaotikus csatákkal! A Streets of Rage és a Final Fight játékok klasszikus verekedős mechanikájával rendelkezik. A Steamen az eredeti ára 19,99 euró lenne, bár jelenleg akciós.

 

Mighty Fight Federation

A Mighty Fight Federation 2021-ben jelent meg, és elég vegyes reakciókat váltott ki. Ez egy 3D-s arena fight, ami persze nagyon ajánlott a műfaj rajongóinak. Ahogy a Jitsu Squad ez egy pörgős, verekedős akciójáték. A Steamen amúgy 25 eurót kérnek érte, szóval ingyen megéri.

 

A két játék tehát majd november 30-án, délután 5-től lesz ingyen behúzható, így összesen kb. 17 ezer forintot lehet vele megspórolni. A korábbi évek alapján valószínű, hogy a Jitsu Squad és a Mighty Fight Federation után még egy-két heti ingyenes játék következik. Aztán talán december 14-én vagy annak környékén kezdődik majd a napi ingyenes játék időszak.

Ezt láttad már?

Samsung telefonod van? – Ekkor kapod meg az új Androidot

×