A Modern Warfare III nem csak régi mechanikákat hozott vissza, de újakkal is szolgál. Nem minden esetben örülnek ennek a fejlesztők.

2023.11.22. – A Call of Duty: Modern Warfare III a megjelenése óta folyamatosan kapja a frissítéseket. Szükség is van erre, hiszen nem hibátlan a játék. Egyrészt a fegyverek kiegyensúlyozása is messze van a tökéletestől, másrészt több bug és glitch is nehezíti a játékosok dolgát. A fejlesztők azonban nem pihennek, legutóbb éppen kedd este érkezett egy combosabb javítócsomag a játékhoz. Az elkövetkezendő két hétben nagy eséllyel több hasonló update debütálhat, hiszen fel kell készíteni a játékot a december 6-án esedékes Warzone integrációra.

A Call of Duty játékok rengeteg mechanikával várják a rajongókat, ez alól a Modern Warfare III sem kivétel. A friss címben visszakerült a Reload és Slide Cancel, sokak nagy örömére és néhányak bánatára. Ha már mozgás, akkor említésre méltó, hogy a korábbi játékokban találkozhattunk delfinezéssel vagy épp kígyózással. Ezek az elnevezések arra utalnak, hogy a karakterek milyen állathoz hasonló mozgást mutatnak be a mozgássorok használata közben. Úgy tűnik, hogy a kígyóra hajazó játékosok a Modern Warfare III-at sem kerülik el, sok bosszúságot okozva a szervereken.

A kígyózás 2.0 teszi tönkre a Modern Warfare III meccseket?

 

Több Twitter és Reddit poszt is arra utal, hogy a játékosok tökélyre fejlesztették a Modern Warfare III kígyózó mozgását. Gyakorlatilag nem kell mást tenniük, mint a guggolás és a fekvés állapotok között gyorsan váltogatni. Értelemszerűen ilyen pozícióban nehezebb ellőni az adott Operatort, ráadásul a megszokottnál gyorsabban mozoghatnak a földön. A fenti videó tökéletesen prezentálja is ezt néhány másodpercben.

Jó hír, hogy egyelőre csak a PC-s vagy billentyűzetes játékosok tudják kiaknázni ezt a lehetőséget. Szintén bizakodásra adhat okot, hogy a fejlesztők már jelezték, hogy vizsgálják, milyen módon lehetne megoldani a kígyózással kapcsolatos problémákat. Különösen aktuális lehet ennek minél gyorsabb kijavítása, hiszen hamarosan útjára indul a MW III kompetitív részlege is, akár Ranked, akár CDL meccsekről beszélünk.

Így állítsd be a kontrollert Modern Warfare III-ban – Jobb, mint az egér?

×