A Warner Bros. megnyitotta a regisztrációs időszakot a készülő Suicide Squad videojáték zárt alfa tesztelésére. Pár nap és indul is.

2023.11.21. – A kiválasztott játékosok rövidesen rápróbálhatnak a Suicide Squad: Kill the Justice League játékra – osztotta meg a Warner. A zárt alfa teszten PlayStation 5, Xbox Series X|S és – a Steamen keresztül – PC platformokkal is részt lehet venni. A közlemény figyelmeztet: „a játék még fejlesztés alatt áll, így a teszt során csak a kampány egy kisebb, meghatározott része válik elérhetővé, vagyis a látottak nem tekinthetők reprezentatívnak a teljes/ végleges élményre nézve”.

Forrás: DC

Az már korábban ismetté vált, hogy a Suicide Squad: Kill the Justice League szólóban, vagy négy játékossal, online kooperációban lesz játszható és támogatni fogja a cross-platform és cross-progression játékot is. Ha szeretnél regisztrálni a tesztre, akkor

Warner-fiókra lesz szükséged, és alá is kell írnod egy titoktartási szerződést, amit figyelmesen olvass át!

A Suicide Squad a beharangozók szerint egy „műfaji határokat feszegető akció-kaland shooter”, ami egy nyitott világú metropoliszban játszódik. A videojáték eredeti sztorit kap, benne a Suicide Squad ismert tagjaival, így láthatjuk/játszhatjuk majd Harley Quinnt, Deadshotot, Boomerang kapitányt és King Sharkot, akik a küldetésük során megmentik a Földet, de közben ugye igyekeznek hidegre tenni a DC szuperhőseit tömörítő Igazság Ligáját.

A Suicide Squad: Kill The Justice League többszöri csúszás után várhatóan 2024. február 2-án jelenik meg, de ha kiválasztanak a tesztelésre, akkor magyar idő szerint november 30-a 15 órától december 4-e 21 óráig játszhatsz vele. Itt jelentkezz, ha érdekel a lehetőség!

Még több, a közeljövőben érkező újdonságot pedig itt soroltunk fel:

Minden 2024-es játék, amiről eddig tudunk – ekkor és ezek jelennek meg

×