Szomorú, de véget ér minden idők egyik legjobb szitkomjának előzmény sorozata, az Ifjú Sheldon. Ám szerencsére még van egy felvonás hátra!

2023.11.15. – Az Agymenők (The Bing Bang Theory) egy legendás amerikai szitkom. A középpontban négy geek férfi tudós és egy csinos, ámde nem túl eszes hölgy áll. Chuck Lorre és Bill Prady alkotása 12 évadot élt meg. Ezidő alatt 279 epizód jelent meg, s egy halom díjat és jelölést zsebeltek be. Köztük több Emmy és Golden Globe is tetszeleg. Bőven a nagyok között emlegethető tehát az Agymenők, így amikor véget ért a sztori, valamivel be kellett tapasztani az űrt, amit a sorozat maga mögött hagyott.

sheldon

Egészen pontosan már előre gondolkodtak a készítők, s már 2017-ben elindítottak egy spin-off sorozatot. Ez az Agymenők egyik legkedveltebb karakterének, Sheldon Coopernek gyermekkorát volt hivatott bemutatni. A kölyök zseni legalább annyira szórakoztató volt, mint felnőtt verziója, így természetesen hosszú távra terveztek vele. Ráadásul az a Jon Favreau ült a rendezői székben, aki manapság az új Star Wars sorozatokért (Mandalóri, Ahsoka, Boba Fett könyve) is felel. Na meg persze az is dobott az Ifjú Sheldon sikerén, hogy Jim Parsons, a felnőtt Sheldon narrálja végig a történetet. Egészen jól be volt biztosítva a projekt az Agymenők lezárta utáni időszakra…

Egy (második) korszak vége

S mondhatjuk, hogy sikeres „runtime”-ot tudhat maga mögött az Ifjú Sheldon. Hiszen a hetedik évad után tervezik csak lezárni a szitkomot. Ez pedig azt jelenti, hogy még egy rövid időre, de fellélegezhetnek a rajongók. 2024-ben még kap egy utolsó, befejező évadot az Ifjú Sheldon.

Az új évad február 15-én kerül bemutatásra, amit majd tervezetten május 16-án egy egy órás finálé fog elbúcsúztatni. Amy Reisenbach, a CBS Entertainment elnöke azt nyilatkozta az Ifjú Sheldonról, hogy számára olyan, mint egy villám, ami kétszer csapott be ugyan oda. Így tehát kijelenthető, hogy nem a sikertelenség miatt húzzák le a rollót, szimplán csak úgy érzik a készítők, hogy elértek oda Sheldon gyerekkorával, ahova szerettek volna. Továbbá valljuk be, a fiatal színészek sem lesznek örökké fiatalok, így idővel sajnos el kellett, hogy jöjjön ez a nap is…

Ezt olvastad már?

Így állítsd be a Modern Warfare III hangjait – Sok múlhat rajta

×