Több mint 1 millió ajánlattal érkezik az eMAG Black Friday, 700 ezer termék idei legalacsonyabb árán lesz elérhető. Érdemes lesz PC-s cuccokat is venni!

2023.11.14. – Megéri kicsit várni annak, aki mostanában szeretne gamer PC-t építeni, monitort, konzolt, tévét vagy laptopot venni. Az eMAG Black Friday ugyanis egy picit a hivatalos dátum előtt, november 17-én lesz, hogy mindenki belátható időn belül megkapja a rendelését. Igen, az eMAG-nál a BF ezúttal tényleg egy napos lesz, de nagyon durva ajánlatokkal.

Több mint 700 ezer termék lesz elérhető az évben a legalacsonyabb áron.

Ami azt illeti, igen nagy akcióval készült az eMAG, hiszen idén összesen mintegy négymilliárd forint értékű kedvezménnyel várják az online vásárlókat. Az idei fekete pénteki rendeléseket már a Dunaharasztiban létesült új óriásbázisról szolgálja majd ki, ahol a magas fokon automatizált rendszerek hatékonyabb kiszolgálást tesznek lehetővé.

Egy nemrég készült felmérés alapján kiderült, hogy az eMAG-nál leginkább ruhákat keresnek az emberek, de második helyen állnak az elektronikai termékek. November 17-én az eMAG több mint egymillió akciós ajánlattal vár téged, amikor 200 ezer darab ruhát és divatkiegészítőt, hasonló mennyiségű játékot, baba-mama terméket, lakásfelszerelést és kerti kiegészítőt kínálnak majd árengedménnyel. Tíz termékből hét az év legalacsonyabb árán lesz elérhető.

A Black Friday rendeléseket december 1-ig mindenki megkapja.

„Több mint 1 millió termékkel készülünk, 70 százalékban a legjobb idei árakkal, szóval mindenki be tudja majd szerezni, amit szeretne” – mondta lapunknak Lovas Tamás, az eMAG Magyarország marketingigazgatója

Amit eddig tudni lehet, hogy 20 ezer darab akciós televízió lesz, IT-kiegészítőból és laptopból 30 ezret, okostelefonból és egyéb kütyüből 100 ezer darabot áraz le ezen a napon az eMAG. Az energiatakarékosságból új háztartási nagygépre vágyók 50 ezer fekete pénteki árú hűtőszekrény és mosógép közül válogathatnak majd, míg háztartási kisgépből 100 ezer darab lesz akciós.

Gyorsan megkapjuk

A 2023-as Black Friday kapcsán jelentős előrelépés az eMAG számára, hogy a vállalat több hónapos próbaüzemet követően felavatta új, korszerű, 117 ezer négyzetméteres logisztikai központját Dunaharasztiban. Ennek belsejében algoritmusvezérelt futószalag, automata szortírozógép, és a csomagok elhelyezkedését vizsgáló szenzorok ezrei teszik a korábbinál jóval hatékonyabbá a rendelések kiszolgálását. Az élesben az idei Black Fridayen debütáló rendszert az eMAG november 13-i exkluzív sajtóbejárásán mutatta be nekünk a cég.

A Black Friday rendelések kiszállítását idén december 1-ig vállalja a társaság, idén pedig a jelenleg hétszáz helyszínen működő easybox csomagautomatában való átvétel lesz a legkedvezőbb kiszállítási mód. Az eMAG-on persze megtalálod a legjobb PC-kiegészítőket és alkatrészeket is, legyen az videokártya vagy processzor.

Érdekes tények az eMAG dunaharaszti raktárbázisáról:

  • Jelenleg 30 ezer nagyméretű terméket és 735 ezer darab normál méretű terméket tárolnak a belsejében, amelyek készen állnak arra, hogy kiszállítsák őket a Black Friday-es megrendelőknek
  • Az új logisztikai bázisban mintegy duplaannyi terméket tud raktározni az eMAG az előző raktáraihoz képest.
  • A bevételezés, kiadás kapacitása pedig ugyancsak 100 százalékkal nagyobb az eMAG korábbi magyarországi logisztikai kapacitásainál
  • Komoly feladat felügyelni a közel 800 ezer termék meglétét, csak a raktár fő cellájában 1200 biztonsági kamera működik, a jelenleg használatban lévő raktárrészekben pedig további 150 kamerát szereltek fel.
  • Az összesen 4,5 ezer négyzetméteres alapterületű futószalag behálózza be a raktárbázist. Ez előzetesen beprogramozott logika szerint működik, a rendszer már a bevételezés pillanatában tudja, hogy egy adott terméktípus későbbi leghatékonyabb kiszedéséhez melyik szint melyik sorában érdemes elhelyezni az adott terméket.

Ezt láttad már?

Egyszerre két játék magyar szinkronját is készíti a SzinkronSarok – Hallgass bele!

×