A tehetséges Buzás Aliz grafikáját mi is megtapsoltuk, nem csak a Marvel. Ezt nézd meg, milyen szemléletesen összefoglalta a Loki sztoriját!

2023.11.14. – Teljesen méltán lett világhírű Buzás Aliz Loki posztere, amit a Disney+-on nemrég véget ért Loki sorozathoz készített, a Marel pályázatára. A magyar művész a Marvel EMEA Artist Poster Series program keretében nyújtotta be az art déco stílusban készült plakátot. A filmstúdió angol irodájának annyira tetszett Aliz munkája, hogy rögtön megosztották a marvel_uk profilon.

Forrás: Marvel / Disney+

„A Loki sorozat második évadának premierje alkalmából 10 illusztrátort kerestek a Marvel ‘EMEA Artist series’ programjába, akik kedvenc stílusukban megrajzolnák a sorozat plakátját és Lokit úgy, ahogy ők látják. Ez az amit én készítettem” – írta Aliz a képhez, amit persze a saját, más munkáit szintén bemutató Instagram profilján is közölt.

A stúdió egyébként a magyar művész rövid leírását is megosztotta a saját profilján. E szerint „Loki alapvetően egy meglehetősen elegáns karakter, így jól illik hozzá az art déco ábrázolás”. Nem tudunk nem egyetérteni, hiszen „ez a stílus feltűnő és emlékezetes, így egy ilyen plakát könnyen megragadja a figyelmet, és ez a stílus luxust és eleganciát is sugároz, ami pozitív benyomást kelthet a nézőkben”. Íme a plakát – tényleg isteni:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Marvel UK & Ireland (@marvel_uk) által megosztott bejegyzés

A Tom Hiddleston főszereplésével futott Loki a legjobb megítélésű és méltán legnépszerűbb Marvel sorozat. A rajongótábora óriási, pedig túl hosszan nem lehet darálni: az első és a második (egyben utolsó?) évad is 6-6 részes. Utóbbi néhány napja zárult, úgyhogy, ha eddig lemaradtál volna róla, most már egyben végignézheted az egészet.

Még néhány izgalmas Marvel grafikáért meg kopp ide:

Így néznének ki a Marvel szuperhősök a horror változatban

×