A Warzone és Modern Warfare III integrációra alig pár hetet kell csak várni. Érdemes tisztába lenni a legjobb fegyverekkel.

2023.11.13. – Gyorsan szalad az idő. Néhány hete még a Modern Warfare III bétáját tesztelték a játékosok, hibákat keresve. November 10-étől pedig már a multiplayer és Zombie módok is aktívak, kinyíltak a szerverek kapui. A rajongók összességében pozitív tapasztalatokról számolnak be a 2023-as címet illetően. A fejlesztők odafigyeltek a felhasználói visszajelzésekre, mely a mechanikákon és az egyes UI elemeken is visszaköszön. Sokak szerint az a játék lehet a MW III, melynek a 2022-es MW II-nek kellett volna lennie. A Modern Warfare III megérkezése azonban nem csak a fizetős játékosokat érinti. Az Activision már korábban bejelentette, hogy december elején a Warzone is átalakul.

Ezúttal nem kap új nevet, sőt, a korábbi „kettes” jelölést is elhagyták már egy ideje. Ennek ellenére nyugodtan lehetne rá hivatkozni Warzone 3-ként, hiszen rengeteg újítás érkezik a battle royale módba is. A MW III multiplayer legtöbb átalakítását megkapja a játék, ahogy bizony a új fegyverek is meghódíthatják a Warzone-t. A legfontosabb pedig az, hogy egy új pályán, Urzikstan területén zajlanak majd az összecsapások. A fejlesztők november végén dedikált bejegyzést szentelnek a megújulásnak.

Ezt a fegyvert érdemes kimaxolni a Warzone érkezése előtt

Ahogy az lenni szokott, a Call of Duty szakértők már a játékba is vetették magukat. Sokan nem csak a multiplayer mód szempontjából vizsgálják a tárgyakat, hanem a Warzone integrációt is figyelembe veszik. A közös felhozatalnak köszönhetően leszűrhető, hogy mely fegyverek fognak uralkodni az első időszakban. Ezt a korábbi átállások esetén is egész jól meg lehetett már tippelni. Ilyenkor kiemelten fontos lehet, hogy a decemberi rajtra a legjobb fegyvereket a maximális szintre fejlesszék a játékosok.

A BAS-B WarzoneLoadout szerint a játék egyik legjobb választása. A TTK értéke kiváló, miközben a pontosságán sem esik csorba. Szintén említésre méltó a DG-58 is, mely egy másik ütős opció. Ezt a két fegyvert érdemes lehet tehát minél előbb feloldani, hogy a decemberi Warzone integráció után ne kelljen kapkodni.

Így állítsd be az ikonikus és klasszikus hitmarkert Modern Warfare III-ban

×