November 10-én hivatalosan is elstartolt az új Call of Duty éra. A Modern Warfare III megjelenése után a Warzone integráció sem maradhat el.

2023.11.12. – November 10-én, a reggeli órákban hazánkban is elstartolt a Call of Duty: Modern Warfare III. November másodikától már fejest ugorhattak az előrendelők a kampányba, most pedig a többjátékos módodon volt a sor. A multiplayer módok mellett a DMZ köntösbe bújtatott Zombie is megérkezett. Ennek köszönhetően minden rajongó megtalálhatja a hozzá passzoló játékmódot. A Warzone játékosok is tűkön ülve figyelik a frissítéseket, hiszen előbb-utóbb a battle royale is bővülni fog ezekkel. A fejlesztők legutóbb december ötödikét jelölték ki ennek időpontjára, ekkor startol az első közös szezon.

Ahogy az lenni szokott, a játék startjára komoly javítócsomagot állított össze a Sledgehammer Games. A COD HQ friss felépítésének köszönhetően olyanoknak is le kellett töltenie a frissítést, akiknek meg sincs a Modern Warfare III. Érthetetlen, hogy az Activision ezt miért nem tudja kellemesebb formában megoldani, senki sem akar plusz 100 GB-okat a gépén tudni. Úgy tűnik azonban, hogy a Warzone felhasználók úgy is megszenvedték ezeket a frissítéseket, hogy papíron ahhoz még hozzá sem nyúltak a fejlesztők.

Tönkretették a Warzone működését az új frissítések?

Great visual update !
byu/yourownincompetence inCODWarzone

A pénteki javítócsomag kiadása után a Warzone subredditet elözönlötték a nem túl biztató bejegyzések. A fenti hibajelenséget nem igazán kell magyarázni, jól látható, hogy teljesen szétesett a játék grafikája. Sokak számára játszhatatlan lett a battle royale mód, többen még a menüig sem jutnak el. A közösségi platformokon is hasonló képekre, videókra bukkanhatunk.

At this point they just don’t care anymore
byu/AchillesGamingY inCODWarzone

Jó esetben a fentihez hasonló textúravillogással kell csak megbirkózni. Úgy tűnik, hogy a PC-s felhasználók szenvedik meg igazán a váltást, szinte minden hibajelenség számítógépen jelentkezik. A fejlesztők nagy eséllyel már tudnak a hibáról és a javítás is úton van, de az elmúlt hetekben a Warzone Trello oldalát sem frissítették. Bizonyára a decemberi átállás került most fókuszba, ám addig még van néhány hét, melyet szeretnének élvezni a játékosok.

Gyorsan húznád a Modern Warfare III fegyvereket? – Így szerezz sok XP-t

×