Újabb 8 szuperszórakoztató új játékra ugorhatunk rá a Steamen, méghozzá egyetlen forint elköltése nélkül, teljesen ingyen.

2023.11.12. – Aki napi rendszerességgel bújja a Leet Magazin online hasábjait, vagy legalább vasárnaponként velünk szokott tartani, annak nem túl nagy újdonság a hetente visszatérő Steam ingyen játékos gyűjtésünk.

Ezekben a cikkekben azokat a címeket szoktuk kiemelni, melyeket az alkotóik ingyen és bérmentve kínálnak a játékosoknak, remélve, hogy kiváló szórakozással szolgálnak majd azoknak, akik rájuk találnak. A nem leplezett célunk mindezzel, hogy nagyobb közönséghez eljuttassuk ezen alkotásokat, melyek sokszor teljesen elsikkadnak a nagyobb marketingbüdzséből gazdálkodó címek árnyékában.

Ezen a héten pedig 8 újabb érdekes kincsre bukkanhattunk rá, melyek bár nem veszik fel a versenyt olyan most megjelent nagyágyúval, mint a Spider-Man 2, vagy az Alan Wake II, de a kettő közti szünetekben remek kikapcsolódást nyújthatnak.

  • Gatekeeper: Infinity – egy rendkívül pörgős és akciódús roguelite shooter, ami a 2024-ben érkező Gatekeeper sci-fi prológusa, amibe egyedül vagy akár a barátokkal közösen is fejest ugorhatunk.
  • I Wanna Maker – egy végtelenségig játszható, különösen szórakoztató (és sokszor iszonyat idegesítő) precíziós platformer, amivel nem csak játszhatunk, hanem alkothatunk is. Szóval nem csak teljesen egyedi, más játékosok által készített pályákon tehetjük próbára az idegeink, de mi magunk is megcsinálhatjuk az ultimate szívatást.
  • Grapples Galore – a világ talán legidiótább (és legviccesebb) aréna shootere
  • AESIR Online – egy kevésbé ismert 1999-es szerepjáték, az Argentum Online alapján készült nem kicsit retro beütésű mmorpg, amit a régi időkön mélázva dobott össze pár lelkes argentin indie fejlesztő
  • Robocraft 2 (borítón) – összerakhatjuk a legkirályabb harci járgányt, hogy aztán rommá lőjünk vele másokat. Az első része kifejezetten népszerű volt, a szóban forgó korai hozzáférésű folytatás viszont egyelőre még nem nyerte el a közönség imádatát, de a későbbi frissítések, javítások, módosítások miatt fokozottan érdemes odafigyelni erre a mindenféle műfajt a Battlefielddel vegyítő kreatív PvP akciójátékra.
  • Cards and Castles 2 – egy szuperszórakoztató és kezdőbarát gyűjtögetős taktikai kártyajátékba oltott stratégia – egész kellemes rajzolt-meseszerű látvánnyal
  • StrangerZ – egy kooperatív túlélőhorror, ami bár alapvetően az asszimetrikus multik sorát erősíti, a testreszabható lobby-knak hála a legminimálisabb létszámmal is meg lehet próbálni reggelig túlélni egy pszichopata szörnyeteggel szemben.
  • Blood Orange: Definitive Edition – egy atomretro narratív pszichológiai horror, ami sokkal nyomasztóbb és parább, mint elsőre tűnik.

Mindeközben ezekről sem érdemes lemaradnod, ha ingyen játékokra vadászol a Steamen:

Ezzel a 125 (!!!) kiváló játékkal teljesen INGYEN játszhatsz a Steamen

×