A Modern Warfare III 2023 november 10-én jelenik meg. Egy ideje az sem titok, hogy mi lesz a kozmetikai tárgyak, skinek, Operatorok sorsa.

Most már csak alig pár óra választja el a Call of Duty rajongókat attól, hogy a single után a multiplayer módokba is fejest ugorjanak. Szerda estétől az előtöltés is elkezdődött, mindhárom platformon csoroghatnak lefelé a friss fájlok. Amennyiben nincs feltelepítve még a Call of Duty HQ alkalmazás, akkor akár 100 GB feletti méretekre is érdemes készülni. Szerencsére az Xbox, Playstation és PC platformok ezt megteszik automatikusan, így emiatt nem kell aggódni.

Az Activision már augusztusban elárulta, hogy a legtöbb tárgy átkerül a friss címbe is. A Modern Warfare III fejlesztői a „Carry Forward” kifejezést használják, mely arra utal majd, hogy mely tartalmak lesznek használhatóak a Modern Warfare II és Warzone címekből az új játékban. Ide tartozhatnak a fegyverkiegészítők, a megvásárolt csomagok vagy a kifarmolt Camo-k. Ezekre eltérő szabályok vonatkoznak majd, ám szerencsére viszonylag könnyedén megérthetjük a fejlesztői blogot fellapozva. Ezeket mindenképp érdemes lehet átnézni a

A legfőbb szabályok

Két alap szabályt már biztosan kiemelhetünk:

  • Néhány skin biztosan nem lesz használható a friss címben. Ennek oka nem más, minthogy Modern Warfare III-ban nem létezik az adott jármű vagy épp Tactical/Lethal tárgy. Ide sorolhatjuk például a Tactical Amphibious Vehicle-t, melynek nagy eséllyel nem lesz MW III megfelelője.
  • Carry Backre nincs lehetőség, azaz a MW III tárgyak, skinek nem használhatóak majd Modern Warfare II-ben.

Gyakori kérdések a Modern Warfare III kapcsán

Modern Warfare III

  • A Carry Forward a Warzone új verzióira is vonatkozik majd?

Igen, a Modern Warfare III tartalmát a Warzone-ban is megtalálhatjuk majd. Az integrálásra a Warzone és MW III első közös szezonjáig, december ötödikéig kell várni.

  • A Modern Warfare III tartalmak a Warzone Mobile-ban is használhatóak lesznek majd?

Igen. A Warzone Mobile közös feloldási rendszerrel rendelkezik a MW II, Warzone és a MW III között is. Ennek köszönhetően szinte minden MW III tartalmat megtalálhatunk majd a mobilos változatban is.

  • Mi lesz az Operator skinjeimmel?

Az összes megvett, feloldott MW II Operatort megtalálhatjuk majd a Modern Warfare III-ban is. A fel nem oldott, időlimitált (pl. Battle Pass, Black Cell) Operator skineket utólag sem lehet majd feloldani.

  • Mi lesz a Blueprintekkel, a „régi” fegyverekkel?

Minden egyes Blueprint átkerül az új címbe. Sőt, ha valamiért kimaradt a MW II, akkor a MW III-ban lehetőség lesz olyan fegyverek feloldására is, melyeket az előző játékban lehetett megszerezni például Battle Pass-ban. A küldetések teljesítéséig azonban nem használhatod azokat. Ezen kívül a korábbi fegyverek tulajdonságai megváltozhatnak.

További információk

A Modern Warfare III az alábbi kozmetikai tárgyakat limitálja:

  • Néhány jármű skin nem lesz elérhető
  • A Wartrackek nem lesznek elérhetőek az új címben
  • Néhány Lethal, Tactical tárgy és az ezekhez tartozó skinek szintén nem lesznek elérhetőek
  • Néhány, korábban fel nem oldott Operatort az új játékban sem oldhatsz fel
  • A MW II Camo-kat csak MW II fegyvereken használhatjuk
  • A MW III Camo-kat csak MW III fegyvereken használhatjuk
  • Nagy eséllyel a 2024-es cím szakít majd ezekkel a hagyományokkal

Több hasznos funkció is lesz:

  • Warzone, MW III és II között szinkronizálódnak majd a fegyverszintek, ha például teljesen ki nem maxolt MW II fegyvert használunk
  • A Double XP tokenekről sem kell lemondani

Szinte minden tartalom megmarad, a vett tárgyak, skinek elvesztésétől sem kell igazán tartani. A legjobban a fel nem oldott Operatorok szenvedhetik meg az átállást, így érdemes kimaxolni az utoló Battle Pass-t is. Jelenleg tehát ezekre érdemes számítani, borítékolható, hogy ezzel a rendszerrel is lesznek azért problémák. Érdemes lehet türelmesnek lenni az első órákban.

Ismét ajándék Call of Duty Operator jár a Burger King menü mellé

×