A felhasználók az elmúlt hetek változásait a Modern Warfare III számlájára írták. Úgy tűnik, az csak egy kis ízelítő volt a Warzone játékosok számára.

2023.11.05. – A Call of Duty fejlesztői az elmúlt időszakban kifejezetten sokszor hozzányúltak a Warzone fegyvereihez. A közösség joggal hihette azt, hogy ezzel a Modern Warfare III integrációt készíti elő. Gyakorlatilag minden héten érkezett akár 20-30 fegyver érintő nerf vagy buff, így adta magát ez a lehetőség. Egy kiegyensúlyozott felhozatalt sokkal egyszerűbb átemelni az új címbe és elég csak a friss fegyverekkel foglalkozni. Könnyen lehet, hogy ebben is volt igazság, ám a Call of Duty fejlesztői a legutóbbi blogbejegyzésükben ennél komolyabb változásokat is belengettek.

Azt már régóta tudjuk, hogy a Modern Warfare III és az arra épülő, decemberben frissülő Warzone kliensben a MW III és MW II fegyvereket is elérhetik a játékosok. Ez bizony azt jelenti, hogy már az első időszakban is több mint 110 fegyver közül választhatnak majd a rajongók. Ennek menedzselése külön-külön sem kis feladat, sokszor még a jelenlegi felhozatal is félrecsúszik. Nézzük is, hogy miként változhatnak a Modern Warfare II fegyverek az elkövetkezendő időszakban.

Több szinten is átalakulnak a korábbi Warzone és MW II fegyverek

Fontos kiemelni, hogy míg korábban a Treyarch vagy a Raven Software alakította a fegyvereket, addig a jövőbeli változásokat a Sledgehammer Games kezeli majd. Az alábbi tulajdonságaikban változhatnak majd a virtuális játékszerek:

  • Változhatnak a sebzés range-ek
  • A sebzésértékek is átalakításra kerülhetnek
  • Az egyes testrészek (fej, nyak, végtagok stb.) sebzésszorzói is alakulhatnak
  • Az attachmentek tulajdonságainak értékei, hatásai is változhatnak
  • Sőt, az egyes attachmentek konkrét negatív és pozitív tulajdonságai is változhatnak

A fenti átalakítások segítségével a fejlesztők egy sokkal egységesebb felhozatalt szeretnének visszahozni. A cél az, hogy minél jobban hasonlítsanak a korábbi változataikra a fegyverek, ám közben a Modern Warfare III fegyverek mellől se lógjanak ki. Ezek a változások a Modern Warfare III multiplayer módjaiban és a december elején érkező Warzone kliensben is élesednek.

Így oldhatod fel a Modern Warfare III Operatorait – Lesz választék bőven

×