Vajon hogyan festene a The Last of Us, ha az HBO inkább rajzfilmsorozatot csinált volna belőle? Pár tehetséges művész most megmutatja nekünk!

2023. 01. 30. – Bár manapság már mesterséges intelligencia alapú képalkotókkal szoktak ilyen ötletekkel kísérletezni, a kőkori 2020-as évek elején viszont még művészek képzeltek el az eredeti formájuktól teljesen eltérő médiumban filmeket, sorozatokat és/vagy videojátékokat. Vagyis a rajzfilmesített The Last of Us-t ha digitálisra is, de kézzel kellett papírra vetnie a művészeknek.

Ezért is kell leborulnunk az alábbi két művész előtt, akik vették anno a fáradtságot, hogy megmutassák nekünk miként néznének ki kedvenc hőseink, ha nem élőszereplős adaptációt, hanem mondjuk rajzfilmeset kaptak volna. Nem túl nagy spoiler, hogy tuti néztük volt ezt a The Last of Us-t is.

A művészek nevére viszont fokozottan ajánlott ráböködni, mert ezzel az egyszerű mutatvánnyal pikkpakk a hasonlóan zseniális alkotásokkal teli Instagram-oldalukra kerülsz, ahol egy csomó másik film és játék rajzfilmesítését csodálhatod meg.

Caro Oliveira:

The Mincho Dan (Sarah):

Oliveira egyébként egy „így készült” videót is csinált, szóval ha érdekel miképp születtek a fenti alkotások, akkor mindenképp érdemes belekukkantani:

Ha pedig végeztél, akkor a magyar művész király The Last of Us LEGO-alkotásait is kukkantsd meg:

Egy budapesti művész Legóból építette újra a The Last of Us jeleneteit | KÉPEK

 

×