A halloweeni ijesztgetésekhez közeledvén egy igazán érdekes horrorjátékot ad ingyen a GoG, de nem árt sietni, a villámakció ugyanis hamarosan lejár.

2023.10.31. – Nem csak az Epic Games Store-ra és a Steamre érdemes fellátogatni, ha ingyen játékra fáj a fogunk, hanem alkalomadtán a GoG-ra is, ahol ritkábban, de szintén potyázhatunk magunknak valami igazán érdekeset. Most például egy igazán vérfagyasztó horrorra rámolhatunk rá, ha elég gyorsak vagyunk.

A GoG-on november 1. délelőtt 11 óráig teljesen ingyen adják a The Whisperer című horrorisztikus kalandjátékot,

ami egy meglehetősen fagyos kanadai tájon próbálja alaposan bekullantatni az óvatlan játékost. Persze kalandjáték lévén nem érdemes jump scare-féle ijesztgetésekre számítani, a The Whisperer sokkal inkább az atmoszférájával és a misztikus, rejtélyes rémségekkel tarkított történetével hozza a frászt az emberre, amiben egy fagyos kanadai hegységben található elhagyatott viskóban és környékén kell szaglásznunk.

Üröm az örömben, hogy az egészet egyetlen óra alatt végig lehet remegni. Ennek mondjuk megvan az oka: mindez igazából csak az előjátéka, a prológusa annak, ami a nem kevésbé para Whispering Valley-ben vár ránk, ami 70 évvel a The Whisperer cselekménye után veszi fel a fonalat. Itt jó hírként említendő, hogy a „nagyjáték” több ezer másik játékkal egyetemben épp akciós, amit mindössze 2700 forintért (7,54 dollárért) meg lehet vásárolni.

Nem állítom, hogy ez lesz minden idők legjobb horrorkalandja, de talán még a legkiemelkedőbbek toplistájába sem nagyon férne be, de ingyen – illetve ilyen nyomott áron – több, mint remek kikapcsolódás így a halloweeni horrorhoz közeledvén.

Mindeközben erről sem érdemes lemaradnod:

Teljesen ingyen, egyetlen forint elköltése nélkül játszhatsz 5 piszok szórakoztató játékkal

×