Verdansk és Al Mazrah sem szűkölködött Call of Duty utalásokban. Úgy tűnik, hogy az új Warzone pálya sem lesz kivétel ez alól.

2023.10.30. – Már a Warzone elődjében, a Black Ops 4 Blackoutban is találkozhattunk ismerős helyszínekkel. Ez aztán a későbbiekben is folytatódott. Verdanskon megtalálhattunk a Killhouse, Broadcast, Vacan vagy épp Summit utalásokat. Aztán Caldera sem marad ki a sorból, ott volt Shipment, Roundhouse vagy épp a Nacht Der Untotenből ismerős bunker is. 2022 őszén aztán megjelent a Warzone második verziója is, mely új alapokra épült. Ebből sem maradtak ki az utalások, Al Mazrah a 2009-es MW 2 címből ismerős pályarészletekkel örvendeztette meg a Call of Duty rajongókat. Most, hogy már csak alig egy hónap választ el minket a Warzone új pályájától, Urzikstantól, érdemes lehet megtudni, hogy milyen utalásokra is számíthatunk.

Overwatch (MW3 2011) – Az új Warzone pálya éke?

Warzone

Az Overwatch pálya a Modern Warfare 3 részében debütált egy utólagos DLC-ben. A játékosok hamar kiszúrták, hogy Urzikstan Zavaran City területén bukkan majd fel az ikonikus helyszín.

Hardhat (MW3 2011)

Az egyik legismertebb Modern Warfare 3 pálya, mely korábban már a 2019-es Modern Warfare-ban és a CoD Mobile-ban is feltűnt. A fejlesztők nem tettek erről említést, ám FaZe Scope hamar kiszúrta a COD Next eseményen.

Seatown (MW3 2011)

A Modern Warfare 3-ból ismerős helyszín szintén a COD Next eseményen került a rivaldafénybe. Nem 1:1 másolatról beszélhetünk, de a hatásai egyértelműen érezhetőek az új pályán is majd.

Sub Base (MW2 2009)

Az aréna nem csak a Modern Warfare III multiplayer módjába tér vissza, de a Warzone decemberben bemutatkozó pályáján is tiszteletét teszi.

Countdown (CoD 4)

A Call of Duty fejlesztői egy kicsit régebbre nyúltak vissza, egészen a negyedik részig. Urzikstan Orlov Military Base POI-jának közelében találkozhatunk majd Countdown egy részletével.

Favela (MW2 2009)

Szintén egy olyan helyszín, mely a multiplayer módba és a Warzone pályára is visszatér. Néhány épület lehet hiányozni fog, de a kialakítás és a hangulkat a 2009-es címből merít majd, abban biztosak lehetünk.

Jó, de mekkora lesz a Warzone új pályája?

Könnyen lehet, hogy Urzikstan további meglepetések is tartogat számunkra. Éppen ezért a rajongók kiemelten kíváncsiak arra, hogy mekkora területtel érkezik majd az új helyszín. Szerencsére már erről is lehet elképzelésünk, a fejlesztők néhány extra információt is elhintettek Urzikstan pályájával kapcsolatban. Az biztos, hogy Urzikstan nagyobb lesz, mint Caldera, ám kisebb mint Al Mazrah. Ez azt jelenti, hogy a játék második legnagyobb térképét köszönthetjük a képében, akkor is, ha a pontos méreteit nem ismerjük.

  1. Al Mazrah (7,095,838 m^2)
  2. Urzikstan (A pontos számadat ismeretlen)
  3. Caldera (6,405,025 m^2)
  4. Verdansk (5,835,157m^2)
  5. Vondel (2,457,056 m^2)
  6. Fortune’s Keep (240,790m^2)
  7. Ashika Island (222,002m^2)
  8. Rebirth (152,865m^2)

Most már alig egy hónap és fejet ugorhatunk a felújított Warzone élménybe. Kell ennél több?

Ingyenes tárgyak és egy pazar skin Call of Duty-hoz? – Így zsebelheted be

×