A Warzone DMZ módjában egy népszerű földönkívüli található meg, ami nem mellesleg 100 ezer dollárt ad a játékban. Így szerezheted meg.

2023.10.20. – A Warzone The Haunting esemény már régóta tart, a farmolást pedig egyszerűen nem lehet benne megunni. Izgalmas a játékmenet, rengeteg kihívást tartogat, és sok esélyünk van visszatérni a játékba. Arról nem is beszélve, hogy a játékmód elhozta az ismert pályák éjszakai változatát, amiért most sok játékos nagyon oda van. Egyesek még azt is javasolták, hogy az éjszakai pálya legyen bent a normál játékmódokban is.

Az pedig csak fokozza a dolgokat, hogy a Call of Duty egy földönkívüli szenzációra reagálva vicces utalást épített a Warzone DMZ-be. Miután Jaime Maussan ufológus szeptember 13-án egy állítólagos 1000 éves idegen holttestet mutatott be a mexikói parlamentnek, a dologból hamar mém lett. Nos, a Warzone DMZ játékosoknak most lehetőségük van megszerezni ezt a bizonyos földönkívülit, a tárgy pedig a Ultra Secreto nevet kapta.

A földönkívüli test 100 ezer dollárt ér a játékon belül, szóval megéri megszerezni.

Így oldhatod fel a Haunting Warzone DMZ Ultra Secreto alient

A dolog nagyon egyszerű. Ahhoz, hogy a Warzone DMZ-ben megszerezd az Ultra Secreto alient, le kell győznöd az Operation Nightmare UFO bosst a The Haunting esemény során. Ez a boss pedig a Sawah Village Coastline-nál található. Miután legyőzted, szépen ott lesz a földön az alien. Ne feledd azonban, hogy az idegen test csak az adott meccsen belül lesz elérhető. Jó kis pénzt ér, szóval érdemes kifarmolni.


Néhány játékos mégis azt állította, hogy az idegen mellett bónuszként egy tiara is jár néha, amit szintén el lehet adni. Bár az Ultra Secreto szórakoztató és rejtélyes elemet ad a The Haunting eseményhez, az nem világos, hogy mi célt szolgál és hogyan kapcsolódik az event történetéhez. Valószínűleg ez inkább csak egy mém. Mindenesetre szép értéke lett. Aki szereti az ilyen kihívásokat, mindenképp nézzen rá! Szép hétvégét mindenkinek!

Ezt láttad már?

Mikor máskor? A 10 legparább játék, amit Halloween idején tolni érdemes

×