Egy GTA VI Reddit csoportban alapos leírást tettek közzé arról az előzetesről, ami elvileg egy-két héten belül hivatalosan is megjelenik.

2023.10.16. – Szenzációs részleteket osztottak meg arról az előzetesről, ami elvileg még ebben a hónapban megjelenik, hivatalosan, a Rockstar Gamestől, a GTA VI-ból. A téma kapcsán túl sok a feltételes mód, de ez már nem szokatlan, ha a világ legvártabb játékának csepegő részleteiről van szó. A minden GTA VI hírt árgus szemekkel figyelő GTA6 Reddit oldal bizalmas információkat kapott arról, hogy mi látható a készülődő előzetesben.

Forrás: INTER / YouTube

Bár hivatalos megerősítés egyelőre nem érkezett (és borítékolhatóan nem is fog) a Rockstar részéről, elég sok részlet kiderült egy – naná – neve elhallgatását kérő forrástól. A Reddit csoportban azt írják, bennfentes forrásuk vasárnap éjjel visszaigazolta:

a GTA VI első trailere a korábbi sejtéseknek megfelelően október 26-án fog megjelenni,

kb. másfél perces, két fő karaktert villant meg, és többek között valamilyen latinos funky zene szól alatt. Egy nő – feltehetőleg Lucia – szerepel benne, és azt mondja, „ez a város a zsigereidig hatol és elrabolja a lelked, a lehető legdurvább módon”. Erre egy férfi – talán Jason – így felel: „igen, de kinek van szüksége bármelyikre is a kettőből?”.

Ez látható a GTA VI trailerben

Az előzetes, amit a forrás látott, tartalmaz autóversenyzést, motorcsónakos száguldást, aligátorral találkozást, karneváli ruhában villantó csajokat, egy világítótoronyból lezuhanó embert, lóversenypályát, éjszakai klubos dorbézolást, alsógatyában, egy kígyóval a nyakában utcán menekülő férfit, beach partit, siklóernyőzést és még egy sor más izgalmas jelenetet. A forrás hozzátette: ebben az előzetesben még nem lesz benne a játék konkrét megjelenési dátuma, vagy ablaka.

Az egész úgy hangzik, mint egy nagyon lendületes, látványos részletekkel telepakolt adrenalinbomba, amivel végre fel lehet piszkálni a kedélyeket és visszaigazolni vagy cáfolni egy sor leaket, ami az elmúlt másfél évben ömlött rá az internetre. Ha minden igaz, már nem kell sokat várni, és őszintén bevalljuk: érdeklődve várjuk október 26-át, ahogy azt is, hogy a fenti részletek tényleg szerepelnek-e a majdani GTA VI előzetesben. A kíváncsiságunk nem múlik.

Ha a tiéd sem, még itt van ez is:

Korhatárbesorolást kapott a GTA VI, de nem erre számítottunk

×