Többen is próbálkoznak alternatív beviteli eszközökkel játék közben, a Call of Duty rajongókat sem kell félteni. Ezúttal egy hangszer volt a céleszköz.

2023.10.16. – Hétfő este hivatalosan is bezáródtak a Call of Duty béta kapui. A Modern Warfare III most három hetes szünetre vonul, hogy aztán újult erővel térhessen vissza november 2-án. A fejlesztők dedikált bejegyzésben köszönték meg a közösség részvételét. Nem titok, hogy rengeteg hasznos tapasztalattal és hibajelentéssel látták el a Sledgehammer csapatát a játékosok. Ez kétirányú dolog, hiszen a tesztidőszakoknak köszönhetően jóval gördülékenyebb lehet a novemberre esedékes rajt és a decemberi Warzone integráció.

A játékosok az elmúlt napokban rengeteg vicces vagy épp bosszús pillanatok élhettek át. Valakiket tényleg csak a hardcore tesztelgetés érdekelt, míg mások inkább a poénfaktorra repültek rá. Kiváló példa erre DeanoBeano, aki alternatív beviteli eszközökkel próbálkozott.

Furulyával repült a noscope az új Call of Duty játékban

Nem idegen a játékosoktól, hogy túllépjenek az egér, billentyűzet és a kontroller hármasán. Vannak, akik Guitar Hero gitárral vagy épp dobbal próbálkoznak, de arra is volt már példa, hogy különböző zöldségekre kötöttek érzékelőket a játékosok. A fentebb megnevezett streamer maradt a hangszerek világánál, egy furulyával próbálta levadászni az ellenfelet. Sikerült neki, nem is akárhogy! A fenti klipben jól látható, hogy egy igazi, Call of Duty szériához mérhető noscope trickshottal terítette le az ellenfelet. Az szinte magabiztosan kijelenthetjük, hogy ez lehetett a Modern Warfare III béta egyik legjobb és legviccesebb lövése is.

Ezek a Modern Warfare III legjobb PC-s beállításai – Készülj a rajtra

×